Lustrumcie

In 2019 vond het 9e lustrum van Tartlétos plaats. Dit had de commissie toentertijd te zeggen:

Dit jaar viert Tartlétos zijn 9e lustrum! Wij, als lustrumcie, gaan er voor zorgen dat het het leukste lustrum ever wordt. De Lustrumcie bestaat uit: Martijn, Koen, Anouk, Anouk, Mirit, Randy en Julien. Gedurende het jaar zullen wij allemaal leuke activiteiten voor jullie organiseren. De eerste vier activiteiten van onze commissie zijn alweer geweest, namelijk de lustrumvakantie naar Winterberg, het trainingsweekend in Apeldoorn, het 9-gangen diner en het lustrumfeest in Nji-Sji samen met Ijzerstek. Deze activiteiten waren een groot succes en zijn door veel Tartleten bezocht.

Op vrijdagavond 8 november gaat het lustrum van start met een openingsdiner en een activiteit bij restaurant H41. We hebben hier een buffet en een drankje voor jullie klaar staan (het eerste drankje is van ons, de rest ter plekke betalen). Ook zullen we bij H41 een leuke activiteit houden. De zaterdag staat in het teken van het ontmoeten van je eigen generatie en Tartleten uit andere jaargangen. De ochtend en middag worden gevuld door ludieke en actieve spelen in en om Sports Centre de Bongerd. Op die manier zal je met plezier aan je Tartlétostijd herinnerd worden. Aan het eind van de middag vindt de lustrumborrel in het centrum plaats, om bij te praten over de activiteiten van die dag, maar ook een ideaal moment om in te stappen in het programma. Daarna volgt een uitgebreid 3-gangen diner en het feest bij de Patio: leef jezelf uit zoals in je studententijd. Op zondag wordt er een beroep gedaan op je actieve geest en lichaam. De dag zal beginnen met een warming-up, gegeven door de huidige looptrainer van Tartlétos, Tonnie Dirks. Daarna volgt een sportieve activiteit met een beetje competitie erin. Hierna zal het programma afgelopen zijn. Er is uiteraard nog ruimte voor koffie of een borrel.

Als het goed is heeft iedereen een mail ontvangen met hierin de link naar het inschrijfformulier. Voor het geval je deze mail niet hebt ontvangen is hier nog een keer de link:

https://docs.google.com/forms/d/1TK9FOvU-IhOp_K-ILtf70yQYV6aQP-a_rkm0gg3tB_8/edit

De inschrijvingen sluiten op 29 oktober.

We zijn ook nog opzoek naar vrijwilligers, dus als je zaterdagmiddag en/of zondagochtend ons wil helpen zou dat erg fijn zijn! Stuur dan een mailtje naar lustrumtartletos2019@gmail.com. 

Als je verdere vragen hebt kan je mailen naar lustrumtartletos2019@gmail.com en om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen kan je ons volgen op Facebook https://www.facebook.com/IX-Tartl%C3%A9tos-Lustrum-2019-271729353529737/?ref=bookmarks

Hopelijk zien we jullie op het weekend!