Lustrumcie


Dit jaar viert Tartlétos zijn 9e lustrum! Wij, als lustrumcie, gaan er voor zorgen dat het het leukste lustrum ever wordt. De Lustrumcie bestaat uit: Martijn, Koen, Anouk, Anouk, Mirit, Randy en Julien. Gedurende het jaar zullen wij allemaal leuke activiteiten voor jullie organiseren. De eerste drie activiteiten van onze commissie zijn alweer geweest, namelijk de lustrumvakantie naar Winterberg, het trainingsweekend in Apeldoorn en het 9-gangen diner. Deze drie activiteiten waren een groot succes en zijn door veel Tartleten bezocht.

Het echte Lustrum gaan we vieren van 8 tot 10 november. Het Lustrum wordt geopend op vrijdag avond 8 november met een leuke activiteit en er worden ook genoeg activiteiten georganiseerd op 9 en 10 november, dus zorg dat je deze dagen vrij houdt in je agenda! Binnenkort zal er een e-mail worden gestuurd naar alle leden en oud-leden, met hierin de link naar het inschrijfformulier.

Als je verdere vragen hebt kan je mailen naar lustrumtartletos2019@gmail.com en om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen kan je ons volgen op Facebook https://www.facebook.com/IX-Tartl%C3%A9tos-Lustrum-2019-271729353529737/?ref=bookmarks

Hopelijk zien we jullie op één van onze activiteiten!