Inschrijven Life Science Run 2020

Dit jaar zal op zaterdag 24 oktober voor het tweede maal de Life Science Run georganiseerd worden! Over een parcours dat dwars door het Wageningse Binnenveld loopt kan er op een 5 of 10 km de conditie getest worden.

1 september aanstaande opent de inschrijving en vanaf dan verwelkomen wij iedereen om zich aan te melden voor deze leuke loop.

Uiteraard zal het evenement dit jaar onder iets andere omstandigheden plaatsvinden. De Corona pandemie vraagt om extra verantwoordelijkheid en medewerking van zowel de organisatie als de deelnemers. Wij werken momenteel hard om deze wedstrijd zoveel mogelijk “Corona Proof” te maken en daarbij de ervaring van een hardloopwedstrijd zoveel mogelijk te behouden.

Op deze pagina staat een Corona protocol alsmede een speciaal wedstrijdreglement, zodat eenieder goed geïnformeerd zich kan inschrijven en aan de start verschijnen. Dit protocol en wedstrijd reglement zijn opgesteld naar de richtlijnen van het RIVM en de AtletiekUnie.

Volg ook vooral de Facebook pagina van de Life Science Run, deze zal regelmatig worden voorzien van updates met betrekking tot de wedstrijd!

Als je mee wilt doen, zorg dan dat je goed ons Corona protocol hebt gelezen, samen met het Wedstrijdreglement

Als je nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken op lifesciencerun@outlook.com

De inschrijvingen zijn gesloten in verband met afgelasting van het evenement