Vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen Tartlétos voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met ongewenst (grensoverschrijdend) gedrag en hier met iemand over wil praten. De vertrouwenscontactpersoon is voor iedereen binnen Tartlétos een luisterend oor en zal helpen zoeken naar een passende oplossing.

In onze vereniging zijn dit:

Stijn van Nierop
+31 6 83356642
stijn.vannierop@wur.nl

Hallo allemaal,

Ik ben Stijn van Nierop, en ik zal Jelle gaan opvolgen als vertrouwenscontactpersoon binnen Tartlétos. De meesten zullen mij waarschijnlijk al wel kennen van mijn bestuursjaar, maar voor degenen die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen: Ik ben derdejaars student food technology, en zit nu dan ook in mijn 3e jaar bij Tartlétos. Al sinds mijn 7e doe ik aan atletiek, waar ik altijd mee heb gedaan aan de technische onderdelen in het zonnige zuiden. Later ben ik me gaan richten op de sprintonderdelen, wat ik nog steeds met veel plezier doe.

Als vertrouwenscontactpersoon hoop ik samen met Maaike de vereniging nog gezelliger en veiliger te maken voor iedereen. Mocht je ergens mee zitten, of een luisterend oor nodig hebben, twijfel dan niet om me aan te spreken, een appje te sturen, of te mailen. Zo kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat Tartlétos de prachtige vereniging blijft zoals het nu is!

 

Maaike de Kreek
+31 6 57370750
maaike.dekreek@wur.nl

Hoi, ik ben Maaike de Kreek en derdejaars voeding en gezondheid studente. Sinds het begin van mijn studie loop ik ook op de baan hier in Wageningen rond na al mijn hele jeugd atletiek te hebben gedaan in Zeeuws-Vlaanderen. Als pupil deed ik altijd alle onderdelen, maar de laatste jaren ligt mijn focus meer op de middellange afstanden. Vorig jaar heb ik binnen Tartétos ook een bestuursjaar gedaan als PR.

Als een van de vertrouwenscontactpersonen hoop ik de sfeer binnen de vereniging nog beter te maken. Dus mocht je ergens mee zitten, ergens over willen praten of vragen hebben, aarzel dan vooral niet om mij aan te spreken (op training) of me een mailtje of appje te sturen.

Wil je liever spreken met iemand buiten de vereniging, dan kan je ook contact opnemen met een contactpersoon omgangsvormen van de Bongerd

Ook kan je terecht bij het NOC*NSF meldpunt seksuele intimidatie: Het NOC*NSF meldpunt seksuele intimidatie in de sport is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Het nummer is 0900 – 202 55 90. Hier kun je ook terecht voor meer informatie en de gegevens van vertrouwenspersonen. Verder heeft het NOC*NSF gedragsregels opgesteld voor trainers/coaches en begeleiders, deze zijn hier te bekijken.

Ook binnen de Atletiekunie zijn er vertrouwenscontactpersonen te bereiken:

Als laatst hebben we als Tartlétos een veiligheidsplan opgesteld waar onder andere instaat hoe te handelen bij extreme weersomstandigheden en bij blessures of ongevallen, deze is hier te vinden.