Vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen Tartlétos voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met ongewenst (grensoverschrijdend) gedrag en hier met iemand over wil praten. De vertrouwenscontactpersoon is voor iedereen binnen Tartlétos een luisterend oor en zal helpen zoeken naar een passende oplossing.

In onze vereniging zijn dit:

 

Stijn van Nierop
+31 6 83356642
stijn.vannierop@wur.nl

Hallo allemaal,

Ik ben Stijn van Nierop, en ik ben samen met Maaike een van de vertrouwenscontactpersonen binnen Tartlétos. De meesten zullen mij waarschijnlijk al wel kennen van mijn bestuursjaar twee jaar geleden, of mijn huidige bestuursjaar, maar voor degenen die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen: Ik ben vierdejaars student food technology, en zit nu dan ook in mijn 4e jaar bij Tartlétos. Al sinds mijn 7e doe ik aan atletiek, waar ik altijd mee heb gedaan aan de technische onderdelen in het zonnige zuiden. Later ben ik me gaan richten op de sprintonderdelen, wat ik nog steeds met veel plezier doe zolang ik niet belemmerd wordt door blessures.

Als vertrouwenscontactpersoon hoop ik samen met Maaike de vereniging nog gezelliger en veiliger te maken voor iedereen. Mocht je ergens mee zitten, of een luisterend oor nodig hebben, twijfel dan niet om me aan te spreken, een appje te sturen, of te mailen. Zo kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat Tartlétos de prachtige vereniging blijft zoals het nu is!

 

Tessa Rozemuller
tessa.rozemuller@wur.nl

My name is Tessa and recently I joined the team of confidential contact persons of Tartlétos. As prompted by being a Tartléte for many years, I like running in the beautiful surroundings of

Wageningen including the blue track. Besides my love for athletics, I am passionate about animals. Not surprisingly, I graduated last year as an animal scientist!
The members of Tartlétos form a lovely community of athletes in which everyone should be able to feel safe and sound. If you feel like the latter isn’t the case for you, or you picked up signals from others, you can address your concerns to one of the confidential advisors. Let’s ensure a pleasant environment for everyone!

 

Wil je liever spreken met iemand buiten de vereniging, dan kan je ook contact opnemen met een contactpersoon omgangsvormen van de Bongerd (Thymos).

Ook kan je terecht bij het NOC*NSF meldpunt seksuele intimidatie: Het NOC*NSF meldpunt seksuele intimidatie in de sport is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Het nummer is 0900 – 202 55 90. Hier kun je ook terecht voor meer informatie en de gegevens van vertrouwenspersonen. Verder heeft het NOC*NSF gedragsregels opgesteld voor trainers/coaches en begeleiders, deze zijn hier te bekijken.

Ook binnen de Atletiekunie zijn er vertrouwenscontactpersonen te bereiken:

Als laatst hebben we als Tartlétos een veiligheidsplan opgesteld waar onder andere instaat hoe te handelen bij extreme weersomstandigheden en bij blessures of ongevallen, deze is hier te vinden.