Vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen Tartlétos voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met ongewenst (grensoverschrijdend) gedrag en hier met iemand over wil praten. De vertrouwenscontactpersoon is voor iedereen binnen Tartlétos een luisterend oor en zal helpen zoeken naar een passende oplossing.

In onze vereniging zijn dit:

Jelle ten Harkel
+31 6 81752485
jelle.tenharkel@wur.nl

Hoi,

Ik ben Jelle, de meeste van jullie zullen mij kennen uit mijn tijd als voorzitter van de vereniging. Ik zal samen met Maaike de vertrouwenspersoon van Tartlétos zijn. Om een beeld te geven van wie ik ben zal ik kort even wat over mij zelf vertellen.

Ik doe sinds mijn 10e aan atletiek en zit alweer 6 jaar bij Tartlétos. Hier train ik met veel plezier met de technische groep mee om zo net weer wat sneller te worden op de korte sprint afstanden. Daarnaast zit ik nu mijn derde jaar van de dubbele masters Geo-Information Science en Earth & Environment.

Samen met Maaike zal ik een luisterend oor bieden aan de gene die daar behoefte aan heeft om zo te zorgen dat iedereen met net zoveel plezier blijft en kan trainen zoals ik dat doe bij Tartlétos. De vereniging is er tenslotte voor iedereen.

Maaike de Kreek
+31 6 57370750
maaike.dekreek@wur.nl

Hoi, ik ben Maaike de Kreek en derdejaars voeding en gezondheid studente. Sinds het begin van mijn studie loop ik ook op de baan hier in Wageningen rond na al mijn hele jeugd atletiek te hebben gedaan in Zeeuws-Vlaanderen. Als pupil deed ik altijd alle onderdelen, maar de laatste jaren ligt mijn focus meer op de middellange afstanden. Vorig jaar heb ik binnen Tartétos ook een bestuursjaar gedaan als PR.

Als een van de vertrouwenscontactpersonen hoop ik de sfeer binnen de vereniging nog beter te maken. Dus mocht je ergens mee zitten, ergens over willen praten of vragen hebben, aarzel dan vooral niet om mij aan te spreken (op training) of me een mailtje of appje te sturen.

Wil je liever spreken met iemand buiten de vereniging, dan kan je ook contact opnemen met een contactpersoon omgangsvormen van de Bongerd

Ook kan je terecht bij het NOC*NSF meldpunt seksuele intimidatie: Het NOC*NSF meldpunt seksuele intimidatie in de sport is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Het nummer is 0900 – 202 55 90. Hier kun je ook terecht voor meer informatie en de gegevens van vertrouwenspersonen. Verder heeft het NOC*NSF gedragsregels opgesteld voor trainers/coaches en begeleiders, deze zijn hier te bekijken.

Ook binnen de Atletiekunie zijn er vertrouwenscontactpersonen te bereiken:

Als laatst hebben we als Tartlétos een veiligheidsplan opgesteld waar onder andere instaat hoe te handelen bij extreme weersomstandigheden en bij blessures of ongevallen, deze is hier te vinden.