Bestuur

Bestuur 2020-2021

Voorzitter: Guus Heijnen

Hoi Allemaal,

Ik zal mij kort even voorstellen, ik ben Guus Heijnen en ben ondertussen ruim 3 jaar lid van Tartlétos. Voor het derde jaar oprij werd er gevraagd of ik interesse had in het bestuur en zoals het spreekwoord luidt: ‘driemaal is scheepsrecht’. En dus is het nu de bedoeling dat ik voorzitter word van onze mooie vereniging. Ondanks alle uitdagingen die er liggen i.v.m. COVID-19 heb ik er onwijs veel zin in en hoop ik dat we evengoed leuke activiteiten kunnen organiseren en ‘normaal’ deel kunnen nemen aan wedstrijden.

Voor de mensen die mij nog niet zo goed kennen zal ik kort wat over mijzelf vertellen. Mijn thuisthuis ligt in het mooie Limburg, het plaatsje genaamd Helden. Hier ben ik dan ook als klein jongetje van 5 begonnen met atletiek. In mijn juniorentijd ben ik mij voornamelijk gaan richten op het lopen en dit is ook wat ik bij Tartlétos doe. Naast trainen vind ik training geven ook erg leuk, bij atletiek Helden ben ik dan ook ruim 2 jaar verantwoordelijk geweest voor de pupillen groep en geef ik nu nog af en toe een bostraining aan de junioren. Ook bij Tartlétos ben ik een van de assistente die Tonnie helpen met training geven. Naast al het hardlopen ben ik dit jaar begonnen aan de master Biosystems Engeneering nadat ik in juli mijn bachelor Agrotechnologie heb afgerond. Als agrotechnoloog ben ik dan ook nog regelmatig bij HeerenXVII activiteiten te vinden.

Secretaris: Dionne Ruijter

Hoi allemaal!

Mijn naam is Dionne, ik ben 24 jaar en ik ben bezig met mijn Master Animal Scienes. Ik heb vroeger ook atletiek gedaan bij AV de Spartaan tot mijn twaalfde. Daarna heb ik allerlei sporten geprobeerd, maar ik heb atletiek altijd wel een beetje gemist. Dus toen ik in Wageningen begon zes jaar geleden heb ik besloten om bij Tartlétos te gaan en ik heb nog steeds geen spijt van die beslissing! Naast atletiek doe ik ook triathlon. Dus in mijn vrije tijd kun je me vinden in het zwembad of op mijn racefiets. Qua wedstrijden doe ik dus ook meer triathlon en af en toe een wegwedstrijd van 5-10 km.

Naast studeren en trainen vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, op avontuur te gaan met mijn huisgenoten en om op vakantie te gaan naar de bergen om te wandelen! Ik vind het heel leuk om dingen te organiseren en ik ben voornamelijk actief geweest bij mijn studievereniging waar ik momenteel ook nog in een bestuur zit. Daarnaast heb ik de Veluweloop een paar jaar geleden georganiseerd. Omdat dit allemaal zo leuk was, heb ik besloten om dit jaar in het bestuur van Tartlétos te gaan om meer inzicht te krijgen in de vereniging en om trainingen en activiteiten te organiseren. Ik ben dit jaar de secretaris en ik kijk heel erg uit naar een jaar vol leuke activiteiten en trainingen met jullie allemaal. Ik zie jullie op de blauwe baan!

Penningmeester: Celine Verstegen

Hallo allemaal,

Ik ben Celine Verstegen en ik word de nieuwe penningmeester van Tartlétos!

Na vorig jaar mijn bachelor gehaald te hebben, ben ik dit jaar begonnen met mijn master Food Technology. Mijn atletiek geschiedenis gaat niet verder dan 1.5 jaar terug, maar ik heb nooit stil gezeten met veel andere sporten zoals volleybal, roeien en unihockey. Nu train ik met plezier voor de langere afstanden (>5km) en zou graag na de corona een nieuwe poging voor de halve marathon willen doen. Naast het hardlopen, doe ik nog steeds graag allemaal andere sporten en krachttraining. Voor de rest hou ik erg van koken en leuke dingen doen met mijn huis, vrienden en vriend. Na een erg gezellig jaar bij Tartlétos in de Taco, introductie, op de trainingen en bij de activiteiten, heb ik nu erg zin om te beginnen met mijn bestuursjaar!

Wedstrijdsecretaris-thuis: Inge de Willigen

Hey, ik ben de Wedstrijdcommissaris Thuis! Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Inge, 21 jaar en kom uit het westen, in de buurt van Leiden en de kust. Ik zit nu in het eerste jaar van de Master International Land and Water Management. Hiervoor deed ik de Bachelor International Land and Water Management, wat ik onwijs tof vond. Sinds dat ik in Wageningen studeer ben ik ook lid van Tartlétos, wat ik super leuk vind. Ik train graag op de mooie blauwe baan met m’n mede Tartléten. Hoewel, je zult mij meer op het veld dan op de baan zien. Ik ben namelijk een werper. Ik doe alle onderdelen, maar discus en kogelslingeren vind ik het leukst. Je zult me dus ook voornamelijk in de kooi zien! Als ik niet bezig ben met dingen wegsmijten, vind ik het leuk om te surfen, skiën of snowboarden. Ik hoop dat we er met het bestuur een super jaar van gaan maken en dat we ondanks corona toch een hoop dingen voor elkaar kunnen krijgen. Ik heb zin in dit jaar, ik hoop jullie ook!

Wedstrijdsecretaris-uit: Marloes Abbink

Hoi allemaal!

Ik ben Marloes, 20 jaar en ik zal komend jaar de wedstrijdsecretaris uit zijn in het bestuur. Op dit moment volg ik het laatste vak van mijn bachelor en in november begin ik met de master Food Technology. Direct toen ik mijn studie in Wageningen begon werd ik lid bij Tartlétos, maar in mijn eerste jaar was ik verre van actief. Zo was ik bijvoorbeeld meer dan een maand niet komen trainen en vroeg Dinie zich daarom ook af of ik nog wel lid was. In mijn tweede jaar zat ik in de Campus Run commissie en sindsdien ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Tartlétos.

Sinds mijn negende doe ik aan atletiek en ik heb altijd meerkamp gedaan. Je zal me voornamelijk zien werpen of springen op de baan, maar in mijn vrije tijd loop ik ook regelmatig hard of zit ik op mijn racefiets. Heel soms vind ik het leuk om mee te doen aan een 5 of 10km wedstrijd of een triatlon. In de winter ga ik graag skiën en in december word ik ook skileraar!

Ik kijk erg uit naar het komende jaar met jullie enthousiaste Tartléten. Ik hoop jullie vaak te zien op de trainingen en ook op een paar wedstrijden. Tot dan!

Commissaris Publiciteit: Anna Heemskerk

Hallo allemaal!

Ik ben Anna en ik ben 22 jaar. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de master Nutrition and Health. Voordat ik in Wageningen kwam studeren heb ik Voeding & Diëtetiek gestudeerd in Groningen.

Als kind turnde ik veel, maar door een blessure moest ik daarmee stoppen. Toen ben ik begonnen met atletiek bij AV NOP in Emmeloord, de plaats waar ik ook geboren en opgegroeid ben. Tijdens mijn bachelor heb ik niet echt bij een atletiekvereniging gezeten maar ben ik zelf wel door gegaan met hardlopen. In die tijd heb ik de hardloop afstand steeds verder uitgebreid en ik heb tot nu toe 2 halve marathons gedaan.
Mijn favoriete plek in Nederland is Terschelling. Ik ga daar bijna elke zomer naartoe om lekker in het water en de duinen te zijn. Ik hou ervan om actief te zijn dus dit is de perfecte plek daarvoor. Naast sporten vind ik het ook leuk (en lekker) om een biertje of wijntje te drinken en ik hou van gezellige momenten met mijn vrienden.

Toen ik naar Wageningen kwam ben ik bij Tartlétos gegaan voor leuke trainingen, om hopelijk wat sneller te worden en om meer mensen te leren kennen. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. Aankomend jaar zal ik de rol van PR overnemen waarvoor ik onder andere de WAK zal maken en de social medias up-to-date zal houden. Ik kijk erg uit naar aankomend bestuursjaar!