Bestuur

Bestuur 2019-2020

     

 

Voorzitter: Niek Raats

Hoi iedereen! Ik ben Niek Raats, 23 jaar en momenteel vierdejaars student op de WUR. Op het moment ben ik bezig mat het voltooien van mijn bachelor studie International Development en daarna wil ik graag de master Disaster Studies gaan doen. Officieel ben ik al drie jaar lid bij Tartlétos, maar ik ben pas sinds vorig jaar écht actief geworden. Komend jaar zal ik voorzitter zijn.

Ik kom uit Brunsumm in Zuid-Limburg. Voor dat ik naar de universiteit ging, speelde ik van jongs af aan al voetbal. Na een half jaar studeren merkte ik dat ik trainen en studie minder goed kon combineren, maar op een lager niveau spelen wilde ik ook niet. Tussen de voetbal matches moest ik ook wat competities voor hun mee doen (waaronder ook een marathon waar ik niet voor was voorbereid), dus toen ik naar Wageningen kwam schreef ik me in bij Tartlétos. De eerste twee jaren was ik niet echt actief qua trainen en mee doen met activiteiten.

Tijdens het jaar dat ik meer ging trainen ontdekte ik mijn passie binnen de atletiek. Het is een minder bekende tak binnen de sport, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Ik doe graag aan trailrunning, en af en toe een road race. Ik ga liever voor de heel erg lange lopen in de bergen. Aanstaande zomer heb ik al twee competities in mijn agenda, eentje van 101 km en eentje van 145 km in de Alpen.

Buiten het sporten zelf ben ik ook verder actiever geworden binnen de vereniging. I heb vorig jaar in de WAKcie en de TACo gezeten. Ik heb ook al vijf bestuursjaren achter de rug bij mijn scouting vereniging, maar  daar ben ik nu minder actief omdat het een beetje veel reizen werd tijdens het weekend. Vandaar dat ik een bestuursjaar binnen deze vereniging wil doen. Ik kijk er naar uit om er een geweldig jaar van te maken samen met mijn mede bestuursgenootjes!

Secretaris: Dagmar van Esch

Hoi allemaal,

Ik ben Dagmar, 21 jaar, en vierdejaars bedrijfs-en consumentenwetenschappen. Ik kom uit het mooie Breda. Ik zit sinds mijn 16e op atletiek, eerst bij Achilles in Etten-Leur en sinds ik aan het studeren ben bij Tartlétos. Ik zit bij de loopgroep en vind vooral lange afstanden echt heel leuk. Na vorig jaar een halve marathon te hebben gelopen, ga ik nu weer lekker terug naar de 5 en 10 kilometer. Naast atletiek houd ik ook erg van dansjes doen, biertjes drinken, taarten bakken, surfen en op vakantie gaan.

In het bestuur word ik secretaris, iets waar ik heel veel zin in heb. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en te regelen. Ik heb er veel vertrouwen in dat het een mooi jaar wordt!

Groetjes en tot op de baan!

Dagmar van Esch

Penningmeester: Ton Winkelmolen

Hallo allemaal. Ik ben Ton Winkelmolen. Ik ben 22 jaar en studeer inmiddels voor mijn 5e jaar aan de WUR. Ik heb mijn bachelor Moleculaire Levenswetenschappen gehaald en ben nu bezig aan mijn master Plant Biotechnology. Daarnaast ben ik steeds lid geweest bij Tartlétos, en komend jaar ga ik dus aan de slag als penningmeester.

Ik kom uit Heythuysen, een dorp in Limburg. Daar ben ik toen ik 6 jaar was begonnen met atletiek. Toen vond ik de technische onderdelen al het leukste. Helaas was er op een gegeven moment geen technische trainer meer toen ik naar de middelbare school ging waardoor ik gestopt ben met atletiek en op handbal ben gegaan. Dat kon ik mij sportief ook goed uitleven, maar ik miste de moeder aller sporten toch wel. Toen ik een paar jaar later hoorde dat er bij de atletiekvereniging weer een technische trainer was, ben ik dus ook gelijk weer met atletiek begonnen.

Toen ik in Wageningen ging studeren ben ik gelijk lid geworden bij Tartlétos en bij de technische groep gaan trainen. Daar deed ik in het begin nog van alles wat, maar ik ben momenteel meer aan het specialiseren op sprint/hordenlopen. Toch kan ik het af en toe niet laten om de andere onderdelen ook weer eens te proberen, en zodoende heb ik afgelopen zomer ook een tienkamp gedaan.

Bij Tartlétos heb ik sinds het begin ook commissies gedaan, namelijk de TACo, Campusrun, en het Tartlétos Loopgala en momenteel doe ik het NSK Indoor. Zodoende ben ook steeds meer betrokken geraakt bij de vereniging en heel veel plezier beleefd op de trainingen en de vele activiteiten. Daarom overweeg ik al een paar jaar het bestuur in te gaan, maar dit jaar heb ik daadwerkelijk de knoop doorgehakt dat ik het echt wil gaan doen en ik heb er ook heel veel zin in! Tot op de training!

Wedstrijdsecretaris-thuis: Rick van de Ven

Heey beste mede Tartléten!

Ik zal me is voorstellen ik ben Rick van de Ven, 20 jaar, en ik zal komend jaar Roel opvolgen als wedstrijdsecretaris thuis. Ik ben opgegroeid in Drunen een dorp in Brabant bij de crossers en trail lopers onder jullie wellicht wel bekend van de prachtige naastgelegen Loonse en Drunense duinen. Ik ben derdejaars levensmiddelen student hier in Wageningen.

Nadat ik klaar was met het toch wel enigszins verplichte zwemdiploma halen mocht ik eindelijk een andere sport gaan kiezen! Ik zou gaan kijken bij de intro training van de atletiek en daarna bij de voetbal. Om een lang verhaal kort te maken ik heb nog nooit een voetbal training gedaan. Ik was namelijk al verkocht aan die prachtige moeder der sporten de atletiek!

Deze sport ben ik de jaren daarna altijd blijven beoefenen eerst in het algemeen en daarna specifiek gericht op het werpen vooral discus. Toen ik hier in Wageningen kwam heb ik me dan ook aangesloten bij deze mooie vereniging. Helaas heb ik de nodige blessures gehad en heb ik mijn eerste jaar niet meer getraind. Mijn tweede jaar ben ik weer begonnen met atletiek en heb ik de geweldige sfeer binnen Tartlétos leren kennen. Dit heeft er bij mij dan ook voor gezorgd dat ik mij graag een jaar wil gaan inzetten om veel mooie wedstrijden op te zetten voor onze vereniging en hopelijk nog veel meer!

Ik heb er zin in jullie komend jaar nog meer te leren kennen!!

Wedstrijdsecretaris-uit: Stijn van Nierop

Hey Tartléten, ik ben Stijn van Nierop, en komend jaar zal ik jullie Ws-uit zijn. Ik ben vorig jaar begonnen aan de bachelor studie Food Technology en tegelijk ook lid geworden bij Tartlétos.

Ik ben 13 jaar geleden, toen ik 7 was, in het dorpje Drunen in Brabant met atletiek begonnen. Ik begon met alle competities mee te doen maar de afgelopen 4 jaar heb ik me gespecialiseerd in sprinten, vooral de 200 en 400. Naast deze competities doe ik ook nog wel eens mee aan de decathlon of 400 of 800m horden. Tijdens de winter doe ik ook nog wel eens mee aan een korte cross.

Door een langdurige blessure vorig jaar moest ik minder gaan trainen, waardoor ik meer vrije tijd had om mee to doen met activiteiten die georganiseerd werden door Tartlétos. Tijdens de vele borrels, beach volleyball matches en andere feestjes ben ik steeds meer van de vereniging gaan houden. Dus van daar dat ik graag het bestuur in wilde dit jaar.

Ik kijk uit naar aankomend jaar als bestuurslid en ik hoop dat het een jaar wordt met veel leuke competities, PB’s en leuke activiteiten.

Commissaris Publiciteit: Tiger-Lily Ketellapper

Hoi, ik ben Tiger-Lily Ketellapper!

Ik zal komend jaar de rol als commissaris publiciteit overnemen voor Tartlétos.

Ik ben 21 jaar, en heb nét mijn Bachelor studie Toerisme afgerond op de WUR, en ben begonnen aan mijn master Management, Economics & Consumer studies, waarbij ik zal specialiseren op consumenten wetenschappen. Over de jaren heen heb ik veel verschillende sporten uitgeprobeerd, van Tennis tot Reddingszwemmen heb ik alles wel een keertje gehad. Sinds vorig jaar ben ik lid bij Tartlétos om eens een keer mee te maken hoe het is om met fanatieke atleten mee te trainen. Zelf ben ik veel meer gewoon een recreatieve hardloper die houdt van gezelligheid in combinatie met beweging. Buiten de trainingen ben ik ook vaak te vinden bij de sportschool en op mijn racefiets.

Ik kijk ernaar uit om, samen met mijn bestuur, deze vereniging over te nemen van het huidige bestuur “Train hard” en Tartlétos in topconditie te houden