Start to Run

Wil je van 2022 je meest actieve jaar ooit maken? Tartlétos Start to Run is een leuke manier om hard te lopen en fit te worden met een groep!

Bij Start to Run draait het erom dat je samen met een groep anderen onder goede begeleiding toe kan trainen naar het lopen van 5km. Misschien nog wel belangrijker is dat je op een verantwoordelijke manier toe traint naar een goede. Tijdens de gezamenlijke training op dinsdag zal er gefocust worden op het doen van loopscholing en oefeningen om er voor te zorgen dat je een goede looptechniek ontwikkelt. Als onderdeel van Start to Run zullen er naast de zelfstandige trainingen en groepstrainingen ook nog enkele lezingen zijn. Hierin zal wat verteld worden over de wereld van het hardlopen en bijvoorbeeld een introductie over hardloopschoenen.

Al de trainers van de Start to Run zijn ervaren lopers die je graag willen helpen bij het verbeteren van je looptechniek. Je kunt met vragen bij hen terecht en ze zullen je helpen als je problemen ondervindt tijdens het trainen.

Start to Run zal 10 weken duren. In deze 10 weken trainen we toe naar het doel om de 5km te kunnen volbrengen tijdens de Campus Run die plaatsvindt op 29 maart. De cursus kost 10 euro. De eerste training staat gepland op dinsdag 18 januari. Als de omstandigheden het niet toelaten om op 18 januari te starten, zal Start to Run verplaatst worden naar een later moment in het jaar. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

De Start to Run cursus houdt het volgende in:

  • Iedere dinsdagavond (van 17:30 tot 19:00 uur) een gezamenlijke training onder begeleiding van onze ervaren trainers
  • Een trainingsschema zodat je ook de rest van de week op een goede en verantwoorde manier kunt trainen
  • Een aantal lezingen
  • Een inschrijfbewijs voor de Campus Run die op 29 maart plaats zal vinden
  • Een introductie in deze mooie sport

De Start to Run training zullen gegeven worden volgens de richtlijnen die op dat moment gelden. Vanwege de maatregelen op dit moment is het mogelijk dat de cursus later begint. Indien de cursus niet door kan gaan vanwege de maatregelen wordt het inschrijfgeld volledig terug gegeven.

Graag zien we je zo snel mogelijk op de blauwe baan! Vergeet je niet aan te melden via de link onderaan deze pagina!

Meer Informatie

Voor vragen of meer informatie kun je altijd mailen naar starttorun@tartletos.nl

Meld je aan via:

10.00Lees meer