Start to Run

Algemene informatie

Bij Start to Run draait het erom dat je samen met een groep anderen onder goede begeleiding toe kan trainen naar het lopen van 5km. Misschien nog wel belangrijker is dat je op een verantwoordelijke manier toe traint naar een goede basis met hardlopen. Tijdens de gezamenlijke training op dinsdag zal er gefocust worden op het doen van loopscholing en oefeningen om ervoor te zorgen dat je een goede looptechniek ontwikkelt. Naast de zelfstandige trainingen en groepstrainingen ook nog enkele lezingen zijn. Hierin zal wat verteld worden over de wereld van het hardlopen en bijvoorbeeld een introductie over hardloopschoenen.

De trainers van de Start to Run zijn ervaren lopers die je graag willen helpen bij het verbeteren van je looptechniek. Je kunt met vragen bij hen terecht en als je problemen ondervindt tijdens het trainen zijn zij er om jou te helpen!

Start to Run zal 8 weken duren. In deze 8 weken trainen we toe naar het doel om de 5km te kunnen volbrengen tijdens de Campus Run die plaatsvindt op dinsdag 9 april. De cursus kost 10 euro. De eerste training staat gepland op maandag 12 februari om 19.45 uur. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

 

De Start to Run cursus houdt het volgende in:

  • Iedere maandagavond (van 19.45 tot 21:15 uur) een gezamenlijke training onder begeleiding van onze ervaren trainers
  • Een trainingsschema zodat je ook de rest van de week op een goede en verantwoorde manier kunt trainen
  • Een aantal lezingen
  • Motivatie door samen met een groep te trainen
  • Een introductie in deze mooie sport

 

We zien je graag op 12 februari op de blauwe atletiekbaan! Vergeet je niet aan te melden via de link onderaan deze pagina.

Meer Informatie

Voor vragen of meer informatie kun je altijd mailen naar tartletos@wur.nl

Meld je aan via:

Ticket Type Price Cart

10.00Lees meer