Commissies

Algemeen

Om een vereniging op de been te houden is er veel meer nodig dan alleen bestuur. Daarvoor zijn er bij Tartlétos verscheidene commissies in het leven geroepen. De commissies zijn er in alle soorten en maten: van het verzorgen van etentjes, weekenden en gezellige activiteiten, tot het organiseren van wedstrijden zoals de Campus Run, de Life Science Run en de Batavierenrace. Ieder jaar is er een commissie interesse borrel waar je kan aangeven dat je graag bij een commissie wil aansluiten!

Vrijwilligers

Naast de vele commissies zijn er ook altijd veel vrijwilligers nodig. Vooral tijdens thuiswedstrijden zijn er vaak mensen nodig die een handje willen helpen met bijvoorbeeld het afzetten van het parcours, die helpen bij de inschrijving, of als jurylid willen fungeren. Als vrijwilliger help je niet alleen de vereniging, maar heb je ook een hele gezellige dag. Na de wedstrijd wordt er door de vrijwilligers vaak samen gegeten.

Word actief!

Ook jij kunt meedraaien in een commissies of de vereniging helpen als vrijwilliger. Lid zijn van een commissie heeft een heleboel voordelen, zo word je niet alleen ervaren in het organiseren van activiteiten of wedstrijden, maar word je ook sociaal en communicatief vaardig en leer je je mede Tartleten goed kennen. Lijkt het je leuk om in een commissie actief te worden en zo een actieve bijdrage te leveren aan Tartlétos, óf wil je wat meer informatie, mail gerust naar tartletos@wur.nl of spreek een van de bestuursleden aan tijdens de training.

Zowel als commissie als individueel is het bij Tartlétos mogelijk om een activeit te organiseren. Als jij met een goed plan komt is daar altijd wel een plekje voor! Hiervoor kan je ook geld aanvragen uit het ‘sociale potje.’ Dit doe je door het Aanvraagformulier in te vullen.

Dit zijn alle commissies die Tartlétos kent: