Succesvolle eerste editie Life Science Run

 

Succesvolle eerste editie Life Science Run

 

Afgelopen zaterdag, 19 oktober, is voor het eerst de Life Science Run georganiseerd in Wageningen. Een kleine honderd deelnemers liepen door het mooie Binnenveld met haar uitgestrekte velden en over de met eikenbomen geflankeerde wegen. Zowel de start als de laastste kilometer vonden op de Wageningen University and Research campus plaats, met finish op de atletiekbaan bij sportcentrum de Bongerd. De universiteit werd zo goed in beeld gebracht. Een waterig zonnetje en weinig wind zorgde voor snelle tijden op het vlakke parcours.

De mannelijke en vrouwelijke studenten streden onderling om de titels Nederlands studentenkampioen op de weg op zowel de 5 als de 10 kilometer. Nijmegen kwam dit jaar met een sterke delegatie en eiste alle titels voor zich op. Het zilver en het brons werden onder verschillende studentensteden verdeeld. Zie hieronder de link naar de volledige uitslag, ook voor de niet-NSK-categorieën.

Vanuit de organisatie kunnen we terugkijken op een succesvolle eerste editie van de Life Science Run. We zijn blij met de ruim 100 inschrijvingen en de grote groep enthousiaste vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Ook willen we de sponsoren bedanken voor de financiële en materiële steun. We willen met name noemen: Fysiotherapeutisch centrum M-Visio, AH to go, Runnersworld Ede – Bussem – Lelystad, Wageningen University and Research en het speciaalbiercafé van Wageningen: De Vlaamsche Reus.

Deelnemers, vrijwilligers, organisatie en sponsoren bedankt en wellicht tot volgend jaar!

Klik hier voor de uitslagen: Klik!

Check onze Facebook pagina voor de foto’s: Klik!