Sponsoren

Tartlétos heeft een contract met enkele partners/sponsoren. Ook als lid kun je hiervan mee profiteren. Hieronder volgt daarvan een overzicht.

 

M-Visio

M-Visio is een fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd op sport gerelateerde klachten en blessures. Ook zijn craniosacraal en manueel therapeuten werkzaam bij M-Visio. Als je last krijgt van blessures (wat hopelijk niet zal gebeuren) raden we je aan een afspraak te maken bij een van de sportfysiotherapeuten van M-Visio. Als je bij het maken van de afspraak meldt dat je lid bent van Tartlétos kun je binnen twee dagen bij M-Visio terecht. M-Visio zal je dan helpen om van de klachten af te komen en ze zullen je helpen om zo snel mogelijk weer normaal te kunnen sporten. Als het nodig is zullen ze je snel toegang geven tot specialistische hulp als dry needling of manuele of craniosacrale therapie.

Daarnaast geeft M-Visio eenmaal paar jaar een clinic/workshop aan Tartlétos in het kader van blessurepreventie. Ook sponsort M-Visio het universiteitsteam voor de Batavierenrace. Het team wordt geholpen bij het voorkomen en verhelpen van blessures.

Kijk voor meer informatie over M-Visio op: https://m-visio.nl/nl/.

 

Runnersworld Ede

Runnersworld is een hardloopwinkel waar je artikelen kunt kopen die je nodig hebt bij het hardlopen en andere atletiekonderdelen. Op alle (hardloop)schoenen, kleding en overige artikelen krijg je als lid van Tartlétos 10 procent korting (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties). Bij de aankoop van hardloopschoenen wordt een professionele loopanalyse uitgevoerd waarbij die schoenen worden uitgekozen die het beste bij je looptechniek passen. Deze loopanalyse kan blessures door verkeerd schoeisel voorkomen.

Kijk voor meer informatie over Runnersworld Ede op: https://www.runnersworld.nl/vestigingen/ede/.

 

DressMe Clothing Wageningen

DressMe is een bedrijf dat textiel levert en bedrukt. Tartlétos krijgt 10 procent korting bij het aanschaffen van bedrukte bestuurs- en commissiekleding bij DressMe. Ook leden van Tartlétos kunnen hier met 10 procent korting bedrukte kleding aanschaffen. Daarnaast krijgt Tartlétos een sponsorbedrag van DressMe. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid geld die Tartlétos en tartléten bij DressMe hebben gespendeerd.

Meer informatie over DressMe Clothing is te vinden op: https://www.dressmeclothing.nl/.