Lid worden?

Word jij blij van werpen, springen of lopen op de baan? Word dan lid van Tartlétos, dé studentenatletiekvereniging van Wageningen! Doe je al heel je leven atletiek of heb je nog nooit atletiek gedaan? Bij ons is iedereen welkom!

We trainen een aantal keer per week op de atletiekbaan. Onderaan de pagina lees je meer over de introperiode en de trainingsdagen en -tijden.

Met Tartlétos gaan we ook samen naar wedstrijden. Zo hebben we ieder jaar een competitieteam voor mannen en vrouwen. We gaan altijd samen naar nationale studentenkampioenschappen (NSK’s), zoals NSK weg, NSK teams, en NSK traplopen. Soms organiseren we zelf een NSK zoals afgelopen jaar NSK Meerkamp. En vergeet natuurlijk niet de leuke feestjes na het NSK. Verder gaan we soms naar trackmeetings, doen er ieder jaar weer veel tartleten mee aan het crosscircuit en gaan we altijd naar de Veluweloop en Batavierenrace. En vergeet natuurlijk niet de wedstrijden die we zelf organiseren zoals de Campus Run en de Life Science Run. Ook als je nog nooit aan een wedstrijd hebt meegedaan, zijn dit leuke wedstrijden van alle niveaus waar je makkelijk aan mee kunt doen?

Naast al dat sporten hebben we ook verschillende commissies die sociale activiteiten organiseren. Een opsomming van alle leuke dingen die we afgelopen jaar o.a. hebben gedaan: barbecueën, bowlen, escaperoom, trampolinepark, karaokeavond, soeplunch, midgetgolf, atlesjiekgala en samen naar een open feest. Daarnaast eten we één keer per periode met elkaar na de training en is er ook één keer per periode een borrel.

LID WORDEN 

In de eerste weken van het collegejaar zijn er introductietrainingen. Tijdens deze trainingen kan je makkelijk aansluiten en kijken of je graag lid wil worden van Tartlétos. Kom gewoon op onze trainingstijden naar de hieronder genoemde locatie en train mee! Bedenk je later in het jaar dat je lid wil worden van Tartlétos? Dan kan je altijd drie keer gratis meetrainen om te kijken of lid worden iets voor je is.

Lid zijn van Tartlétos kost 36 per jaar. Daarnaast heb je ook een lidmaatschap nodig van de Atletiekunie, dit kost 18.50 euro (recreanten) of 43 euro (wedstrijdlid) per jaar. Om deel te kunnen nemen aan baanwedstrijden en nsk’s is het nodig om wedstrijdlid te worden. Daarnaast is het voor alle leden van Tartlétos verplicht om sportrechten te hebben bij de Bongerd. Wil je lid worden? Vraag op de training naar een inschrijfformulier of download hem hieronder. Vul het formulier in en lever het in bij de secretaris op de training of mail naar tartletos@wur.nl.

Inschrijfformulier Engels

 

INTROPERIODE

We krijgen een nieuwe baan! Super goed nieuws! Dat betekent alleen wel dat we tot oktober niet op onze eigen blauwe baan kunnen. Normaal gesproken trainen we op maandag (krachttraining), dinsdag (baantraining) en donderdag (baantraining). Tijdens de periode dat de baan wordt gerenoveerd, zijn onderstaande trainingstijden van toepassing. De technische groep en loopgroep trainen dus op verschillende tijden, na de baanrenovatie trainen we allemaal samen.

Op maandag en woensdag traint de technische groep bij Climax in Ede (Sportparkweg 20, 6717LD Ede). Tijdens de introperiode focust de technische groep iedere training op twee onderdelen. Je ziet hieronder welke dat zijn. Elke training is er naast die twee onderdelen ook sprinttraining. Elke training fietsen we samen naar de Ede, we vertrekken om 19:10 vanaf de Bongerd.

Op dinsdag en donderdag is er looptraining. Voor deze training verzamelen we bij ‘t Hok, dit is aan de linkerkant van de baan tussen de bongerd en de tennisvelden. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten. 

 

ACTIVITEITEN

Hieronder zie je de verschillende activiteiten die we organiseren tijdens de introperiode. Wil je graag meedoen aan deze activiteiten? Stuur een mailtje naar tartletos@wur.nl! Klik op de afbeelding om hem te vergroten. 

 

WEDSTRIJDEN

Komende periode gaan we ook weer naar een aantal wedstrijden met Tartlétos. Hieronder vind je een overzicht, klik op de afbeelding om hem te vergroten. Wil je graag meedoen? Spreek iemand aan op de training of stuur een mail naar tartletos@wur.nl Klik op de afbeelding om hem te vergroten.