Lid worden?

Zou jij willen sprinten, springen of stoten? Dan is Tartlétos iets voor jou!
Of je nu vaak een rondje loopt voor de lol, al vanaf jongs af aan bij een atletiekvereniging zit, of atletiek jou gewoon erg leuk lijkt, iedereen is welkom bij Tartlétos! Met meer dan 100 leden, fanatieke trainers en gezellige trainingen is er voor ieder wat wils.

Iedere dinsdag en Donderdag is er vanaf 18:00 uur training.  Je kunt aansluiten bij de loopgroep van Tonnie Dirks of een technische training volgen. Beide groepen zijn in de warming-up enthousiast bezig met het versterken van de “core” en de “coördinatie”. Na deze warming-up is de keus aan jou: je kunt een loopschema afwerken of een discipline gaan trainen zoals hoogspringen, kogelstoten etc. Wil jij ook echt een keer onder de loep worden genomen qua (loop)techniek of een schema krijgen waar je mee aan de slag kan? Ook daar draaien de trainers hun hand niet voor om.

Zit je er over te denken om lid te worden van Tartlétos? Kom dan eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen. Na vier trainingen zullen we je vragen of je officieel “Tartleet” wil worden. De contributie bedraagt 31,50 euro per jaar. Hiervoor krijg je twee keer in de week training op de blauwe baan bij SCB de Bongerd en heb je vrij baangebruik buiten trainingsuren. Je moet uiteraard wel in het bezit zijn van geldige sportrechten.

Vanwege corona moet je je aanmelden als je een keertje wilt meetrainen. Dit kan door een mailtje te sturen naar tartletos@wur.nl, vermeld ook even in welke groep je graag mee zou willen trainen (technische groep of loopgroep).

Inschrijven?
Om je in te schrijven moet je een inschrijfformulier invullen en inleveren tijdens de training. Deze kan je hier downloaden:

Inschrijfformulier