Campus Run 2021

Campus Run 2021 online

Wil je kijken wat al die tijd hardlopen tijdens de lockdown je heeft opgebracht, of wil je je goede voornemens kracht bij zetten door naast je standaard rondje ook eens een wedstrijd mee te doen? Schrijf je dan nu in voor de Campus Run! Of je nu al jaren hardloopt of net begonnen bent, de Campus Run is voor iedereen!

De Campus Run

De Campus Run is een online hardloopwedstrijd over de campus van de Wageningen universiteit. Er kan 2.5km, 5km of 10km gelopen worden. Je hebt een hele week (van 7 t/m 13 juni) de tijd om het parcours, dat door de organisatie is uitgezet, te lopen. Daarna upload je je resultaten en zo kom je in de uitslag terecht. Deelname is voor alle studenten, PhD studenten, medewerkers van de Wageningen Universiteit en andere sportievelingen die niet ingeschreven staan bij de WUR.

Inschrijven

De inschrijving opent op 1 mei en een ticket is gratis. Wil je verzekerd zijn van een startplek? Houd deze pagina en onze Facebook dan in de gaten. Dus trommel al je vrienden, familie en huisgenoten op en race tegen elkaar!

Contact

Voor verdere vragen over de Campus Run kun je mailen naar:
campusrun@tartletos.nl

Sponsoren