Campus Run 2020

!!!!! Let op !!!!! Vanwege het Corona virus gaat de wedstrijd op woensdag 1 april niet door. We streven erna om het evenement te verplaatsen. De verlopige nieuwe datum is woensdag 3 juni. Zodra deze datum definitief is laten we het jullie weten. Iedereen die zich al ingeschreven had, heeft een email ontvangen (heb je deze niet ontvangen? check dan je spam map). Heb je verder nog vragen? Stuur dan een email naar campusrun@tartletos.nl

Ben jij al hard aan het trainen voor de Batavierenrace en/of wil je testen hoe fit je bent? De voorlopige datum van de Campus Run is woensdag 3 Juni! Er kan 2.5km en 5km gelopen worden over de campus van de universiteit. Deelname is voor alle studenten, PhD studenten, medewerkers van de Wageningen Universiteit en andere sportievelingen die niet ingeschreven staan bij de WUR. Daarnaast is de Campus Run het selectiemoment voor het universiteitsteam van de Batavierenrace, hiervoor zal 5km gelopen moeten worden.

Inschrijven

Tot en met woensdag 25 maart is de voorinschrijving open, de kosten hiervoor zijn 3,50 euro p.p. voor zowel de 2,5 km en de 5km. Inschrijven kan via de onderstaande knop:

3.50Meer informatie

Op de dag zelf kan je je inschrijven tussen 17:30 en 18:30 voor 4 euro. Je kan dan alleen contant betalen.

Tijdschema

17:30-18:30 Ophalen startnummer Sports Centre de Bongerd
18:35 Gezamenlijke warming-up Atletiekbaan
19:00 Start! Begin parkeerplaats
20:00 Prijsuitreiking Sports Centre de Bongerd

Route
Op het onderstaande kaartje is de route van de Campus Run 2020 te zien. Een ronde is 2,5km lang. Alle 5km lopers zullen deze ronde 2x lopen. (klik voor vergroting)
Helaas is de Campus Run nog niet groot genoeg om het parcours verkeersvrij te houden. Deelnemers dienen zich daarom ten allen tijde aan de verkeersregels te houden, ook met het oversteken van de busbaan. Deelname is op eigen risico.

Contact
Voor verdere vragen over de Campus Run kun je mailen naar:
campusrun@tartletos.nl

Selectie universiteitsteam Batavierenrace
Tijdens de Batavierenrace is er naast de reguliere wedstrijd ook een universiteitscompetitie. Hierin strijden de snelste lopers van iedere universiteit tegen elkaar. Wil jij een plekje bemachtigen in het universiteitsteam van Wageningen? Loop dan op de Campus Run de 5km, de snelste lopers van deze afstand maken kans om in de selectie te worden opgenomen. Voor meer vragen over het universiteitsteam kun je mailen naar batavierenrace@wur.nl

Sponsors

Sportcentrum de Bongerd      

    

RW_LOGO EDE-KUIPERPLEIN_RGB.jpg