Campus Run 2024

Wil je kijken wat al die tijd hardlopen je heeft gebracht, of wil je je goede voornemens kracht bij zetten door naast je standaard rondje ook eens een wedstrijd mee te doen? Schrijf je dan nu in voor de Campus Run! Of je nu al jaren hardloopt of net begonnen bent, de Campus Run is voor iedereen!

 

De Campus Run

De Campus Run is een hardloopwedstrijd over de campus van de Wageningen Universiteit. Je kunt meedoen aan de 2.5 km, 5 km of de team race.  De eerste 3 mannen en vrouwen op elke afstand en de beste 3 teams ontvangen mooie prijzen!

In 2024 zal de Campus Run plaatsvinden op dinsdag 9 april! Deelname is voor alle studenten, PhD studenten, medewerkers van de Wageningen Universiteit en andere sportievelingen die niet ingeschreven staan bij de WUR.

Kosten voor deelname zijn €4,- bij voor-inschrijving via de website en €5,- bij na-inschrijving op de wedstrijddag.

Naast een super gezellige wedstrijd waar iedereen welkom is, is de 5 km ook het kwalificatie moment voor het WUR-universiteitsteam voor de Batavierenrace!

 

Teamklassement

Dit jaar is er ook een teamklassement! Hier kun je samen met je vrienden, huisgenoten of collega’s proberen de eerste plek in het teamklassement te veroveren. In een team van minimaal 4 en maximaal 6 personen (waarvan minimaal 2 vrouwen) loop je allemaal de 5 km. Op basis van de beste 4 tijden (waarvan minimaal 2 vrouwen) wordt de gemiddelde snelheid van het team bepaald. Het team dat het snelst is, wint de eerste prijs!

Als je meedoet aan de team race doe je zowel voor het team klassement als voor het individuele 5 kilometer klassement mee voor de prijzen.

Let op: iedereen moet zich los opgeven bij de voor-inschrijvingen voor de 5 km en 1 teamlid stuurt een mail naar campusrun@tartletos.nl met de teamnaam en teamleden.

 

Inschrijven

Je kunt je van tevoren inschrijven via onderstaande link (€4,-). Daarnaast kun je je ook op de dag zelf nog inschrijven bij de inschrijfbalie (€5,-).

Inschrijven

Team Race: inschrijven via bovenstaande link voor de 5 km en een mail sturen met teamnaam en teamleden naar campusrun@tartletos.nl.

 

Programma

Het programma van de wedstrijddag is als volgt:

18:00 – Inschrijfbalie geopend (ophalen startnummers & na-inschrijving)

19:00 – Start wedstrijd

19:45 – Prijsuitreiking

 

Route

De route kun je hieronder vinden, dit is een ronde van 2.5 km die 2x zal worden gelopen voor de 5 km.

 

Uitslagen & Foto’s

De individuele uitslagen van de editie van 2024 kunnen hier worden gevonden: Uitslagen

De team uitslagen van de editie van 2024 kunnen hier worden gevonden: Team Uitslagen

De foto’s van de editite in 2024 kun je hier vinden:

Foto’s deel 1

Foto’s deel 2 

 

De uitslagen van de editie in 2023 kunnen hier worden gevonden: Uitslagen

De foto’s van de editie in 2023 kun je hier vinden: Foto’s

 

Wedstrijdregelement

Wedstrijdreglement Campus Run 2024

 

Contact

Voor verdere vragen over de Campus Run kun je mailen naar:
campusrun@tartletos.nl