Campus Run 2022

Wil je kijken wat al die tijd hardlopen tijdens de lockdown je heeft opgebracht, of wil je je goede voornemens kracht bij zetten door naast je standaard rondje ook eens een wedstrijd mee te doen? Schrijf je dan nu in voor de Campus Run! Of je nu al jaren hardloopt of net begonnen bent, de Campus Run is voor iedereen! Uitslagen kunnen hier worden gevonden: Klik! Foto’s van de Campus Run 2022 kunnen hier gevonden worden: Klik! 

De Campus Run

De Campus Run is een hardloopwedstrijd over de campus van de Wageningen universiteit. Er kan 2.5km, 5km gelopen worden. In 2022 zal de Campus Run plaatsvinden op dinsdag 29 maart! Deelname is voor alle studenten, PhD studenten, medewerkers van de Wageningen Universiteit en andere sportievelingen die niet ingeschreven staan bij de WUR. Kosten voor deelname zijn €3,50 bij voor inschrijving, €4,00 voor inschrijving op de wedstrijddag.

Naast een super gezellige wedstrijd waar iedereen welkom is, is dit ook het kwalificatie moment voor het universiteitsteam van de Batavierenrace!

Inschrijven

  • Na inschrijven is mogelijk op de dag zelf (29 maart) tussen +-17:30 en +-18:15

Route

Er is een ronde van 2.5km uitgezet over de fiets en wandel paden van de campus. De start zal plaatsvinden op de Bornsesteeg en de finish op de parkeerplaats van sport centrum de Bongerd. De route wordt met de klok mee gerend.

Tijden

  • 17:30 Na inschrijving open
  • 18:15 Gezamenlijke warming-up o.l.v. Tonnie Dirks
  • 18:15 Na inschrijving dicht
  • 18:45 Start 2.5 en 5km
  • +-19:30 Prijsuitreiking

Contact

Voor verdere vragen over de Campus Run kun je mailen naar:
campusrun@tartletos.nl

Sponsoren