Commissies

Algemeen

Bij Tartlétos zijn er vele commissies actief om alles op rolletjes te laten lopen, wedstrijden en leuke activiteiten te organiseren naast het sporten.

Vrijwilligers

Naast de vele commissies zijn er ook altijd veel vrijwilligers nodig. Vooral tijdens thuiswedstrijden zijn er vaak vrijwilligers nodig die een handje willen helpen met bijvoorbeeld het afzetten van het parcours of bij de inschrijving. De wedstrijdsecretaris-thuis organiseert in de wintermaanden de winterboslopen (in samenwerking met Pallas ’67) en de BVC (Bos Vallei Cross) maar ook op de WE-day (sportdag voor medewerkers van de WUR) zijn er vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger help je niet alleen de vereniging, maar heb je ook een hele gezellige dag. Na de wedstrijd wordt er door de vrijwilligers vaak samen gegeten.

Word actief!

Ook jij kunt meedraaien in deze commissies of als vrijwilliger meehelpen. Het meedraaien in een commissie is een mooie gelegenheid om ervaring op te doen met het organiseren van leuke activiteiten en om de Tartleten wat beter te leren kennen. Hieronder staan alle commissies. Lijkt het je leuk om in een commissie actief te worden en zo een actieve bijdrage te leveren aan Tartlétos of wil je wat meer informatie, mail gerust naar tartletos@wur.nl of spreek een van de bestuursleden aan tijdens de training.