Campus Run 2023

Wil je kijken wat al die tijd hardlopen je heeft opgebracht, of wil je je goede voornemens kracht bij zetten door naast je standaard rondje ook eens een wedstrijd mee te doen? Schrijf je dan nu in voor de Campus Run! Of je nu al jaren hardloopt of net begonnen bent, de Campus Run is voor iedereen! Uitslagen van vorig jaar kunnen hier worden gevonden: Klik! Foto’s van de Campus Run 2022 kunnen hier gevonden worden: Klik! 

Inschrijven
Je kunt je vanaf 2 maart inschrijven via deze link!! De voor inschrijvingen sluiten op 24 maart om 23.59, maar op de dag zelf kun je natuurlijk ook altijd nog inschrijven.

De Campus Run
De Campus Run is een hardloopwedstrijd over de campus van de Wageningen universiteit. Er kan 2.5km, 5km gelopen worden. In 2023 zal de Campus Run plaatsvinden op dinsdag 28 maart! Deelname is voor alle studenten, PhD studenten, medewerkers van de Wageningen Universiteit en andere sportievelingen die niet ingeschreven staan bij de WUR. Kosten voor deelname zijn €4,00 bij voor inschrijving, €4,50 voor inschrijving op de wedstrijddag.

Naast een super gezellige wedstrijd waar iedereen welkom is, is dit ook het kwalificatie moment voor het universiteitsteam van de Batavierenrace!

De wedstrijd zal rond 18.45 beginnen. De route kun je hieronder vinden, dit is een ronde van 2.5 km die 2x zal worden gelopen voor de 5 km.

Teamklassement
Dit jaar is er ook een teamklassement! Hier kun je samen met je vrienden/huisgenoten/collega’s proberen de eerste plek in het teamklassement te veroveren. In een team van minimaal 4 mensen (waarvan minimaal 2 vrouwen), loop je allemaal de 5 km. Op basis van de beste 4 wordt de gemiddelde snelheid van het team bepaald. Het team die als snelste is, wint de eerste prijs! Let op: iedereen moet zich los opgeven bij de voor inschrijvingen voor de 5 km, met in de omschrijving de teamnaam.

Contact
Voor verdere vragen over de Campus Run kun je mailen naar:
campusrun@tartletos.nl