NSK Teams 2022

Datum/Tijd
Date(s) - 17/09/2022
Hele dag


Het eerste NSK van dit jaar is het NSK teams. Dit zal plaatsvinden in Delft bij de organiserende vereninging s.a.v. Dodeka. NSK’s zijn laagdrempelige wedstrijden waar het belangrijkste is om lol te hebben. Alle niveaus kunnen er aan meedoen en ook nieuwe leden zijn welkom!

Bij NSK teams strijden we samen als team tegen de andere studenten teams in Nederland. De onderdelen staan al online en zijn te vinden op de insta van NSK Teams en op Atletiek.nu, je kan aangeven dat je mee wil doen via deze link. Na de wedstrijd zal er nog een ludiek onderdeel plaatsvinden wat pas op de dag zelf aangegeven wordt.

Aan het eind van de dag zal er met iedereen samen gegeten worden, waarna we doorgaan met een feest. Het thema van het feest is “Ulteam Inteam”, met als dresscode: ‘liefde’, trek dus iets roze of roods aan. De kosten voor het feest bedragen €5,00. Het feest zal plaatsvinden op de externe locatie broeder Lazarus. Hier is het aangeraden om een ov fiets te halen gezien de bereikbaarheid. De link van het inschrijven voor het feest is binnenkort beschikbaar en zal hier komen te staan: Of je kan nu alvast een berichtje sturen naar Stijn (06 83356642). Hopelijk zien we vele van jullie daar!