Clubdag

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2022
Hele dag

Locatie
Pallas clubhuis


Op zondag 2 oktober is weer de jaarlijkse clubdag! Dit is voor alle leden van Pallas, Tartlétos en de leden van Arena die op onze baan trainen. Op het programma staat een breed palet aan atletieknummers (met incourante onderdelen als 150m en 1000m) en een halve (alleen of in een duo) en een hele marathon! Na het actieve gedeelte zal er een drankje zijn met een afsluitende maaltijd.

De hele marathon zal starten zo rond 12:00 uur op de baan bij ons clubhuis. De halve marathon (single en duo) zal starten rond 14:00 uur. Idee is dat iedereen zo rond half vijf zal gaan finishen op de baan. De finish is ook op de lijn waar de start is.

Het parcours is niet ‘bewegwijzerd’. De bedoeling is dat je, als je een GPS horloge hebt, de GPS route in jouw horloge zet zodat je kan navigeren. Er zijn drinkposten onderweg. Heb je geen GPS horloge, geen probleem, er zullen groepjes lopers zijn van ongeveer gelijke snelheid waarbij in elk geval één loper navigeert. Als je loopt in duo, kan de fietser of jezelf navigeren, of je volgt een andere duo.

De inschrijvingen zijn open tot woensdag 28 september! Na de wedstrijden is er vanaf 17 uur een borrel gevolgd door eten. Dit is vegetarisch en zal 15 euro pp kosten (inclusief onbeperkt drinken). Je kunt je inschrijven via de volgende links:

Voor het volledige programma en meer informatie, kijk dan op de site: https://www.pallas67.nl/p67/?page_id=1008