NSK Indoor

Op 10 maart 2018 vindt de NSK Indoor wederom plaats op Omnisport te Apeldoorn, maar dit keer georganiseerd door Tartlétos! De inschrijvingen zullen van 1 februari t/m 1 maart 2018 geopend zijn. Schrijf je je in als atleet of als vrijwilliger? Wij zien jou hoe dan ook graag op de 2e zaterdag van maart. Onder degenen die zich in de eerste week aanmelden worden verrassende prijzen verloot als onderdeel van de WUR-loterij. Na de eerste week zullen de geluksvogels op de hoogte worden gesteld en mogen zij op 10 maart hun prijs in ontvangst nemen.

Wedstrijdreglement SUSA-cup NSK Indoor 2018.

Het definitieve chronoloog is hier te vinden: Definitief tijdschema NSK Indoor 2018

Na de wedstrijd zal zowel het eten, feest als de slaapplek in Squash Apeldoorn plaatsvinden. Voor diegenen zonder vervoersmiddel is er een busje die van Omnisport naar Squash Apeldoorn zal rijden.

De NSK Indoor is onderdeel van de SUSA-cup. Het is de tweede van de in de totaal zes wedstrijden waarin studenten punten binnenhalen voor hun studentenstad (of in geval van Amsterdam voor SSA of SSVU), zie Puntentelling.

De SUSA-cup NSK Indoor wordt mede mogelijk gemaakt door Studentensport NederlandSUSA flexibel studentenwerkLidl , Omnisport Apeldoorn & WAV Tartlétos.