Vacature technische trainer

VACATURE GESLOTEN

Studentenatletiekvereniging W.A.V. Tartlétos zoekt technische trainer 

 

Ben jij een trainer of trainster die graag training geeft aan jongvolwassen atleten? Dan zijn wij naar jou op zoek. W.A.V. Tartlétos te Wageningen zoekt een technische trainer voor een groep werpers en springers bestaande uit beginners tot (sub)toppers. De atleten zitten in de leeftijdsgroep van 18 tot 30 jaar en de meesten zijn student aan de Wageningen University and Research (WUR). We hebben een leergierige trainingsgroep met atleten die graag hun prestaties willen verbeteren. De technische trainingsgroep bestaat uit twintig tot dertig atleten die springen, werpen en/of sprinten. Het inloopprogramma (met o.a. core stability en loopscholing) wordt gezamenlijk afgewerkt waarna de groep zich opsplitst en zich richt op specifieke onderdelen. De rol van de trainer zal zijn toegespitst op het geven van het inloopprogramma dat past bij het type atleten en het geven van werp en/of spring training. 

 

Wij zijn op zoek naar: 

  • Technische trainer met verstand van werpen en springen en liefst ook verstand van sprinten. 
  • Trainer die een inloopprogramma kan geven passend bij sprinters, springers en werpers. 
  • Iemand die woensdag van 17:45 tot 19:30 op de blauwe baan van sportcomplex De Bongerd te Wageningen training kan geven. 
  • Iemand die trainingsschema’s kan schrijven en een jaarplan kan opstellen. 
  • Iemand die gevarieerde training kan geven. 
  • Iemand die binding en betrokkenheid heeft met jongvolwassenen. 
  • Iemand die enthousiast is om jongvolwassen studenten van verschillende niveaus training te geven. 

 

Wat hebben wij te bieden:

  • Een vergoeding voor de uren gegeven training en voor de gemaakte reiskosten 
  • Eventuele ondersteuning van een sprinttrainer 
  • Eventuele ondersteuning van een assistent-trainer 
  • Stimulatie tot het volgen van een (vervolg) opleiding of clinics 
  • Een enthousiaste groep die uitkijkt naar een nieuwe trainer 

W.A.V. Tartlétos 

De Wageningse Atletiekvereniging Tartlétos is op 11 november 1974 opgericht en is altijd een studentenatletiekvereniging geweest. Tartlétos heeft een rijke geschiedenis en heeft vele topatleten onder zijn leden gehad. Tartlétos heeft ruim 130 leden die allen verschillende onderdelen van de atletiek beoefenen. Het is een gevarieerde groep met recreatieve en prestatiegerichte atleten bestaande uit beginners tot atleten op nationaal niveau. Naast de prestatiegerichte instelling van veel atleten is ook plezier en gezelligheid een belangrijk onderdeel van Tartlétos.  

Veel atleten zijn fanatiek met het deelnemen aan (team)wedstrijden. Zo worden Nederlandse studenten kampioenschappen (NSK’s) altijd goed bezocht. Ook hebben we zowel bij de mannen als de vrouwen een competitieteam in de tweede divisie. Verder doen we altijd mee aan de Nederlandse estafette kampioenschappen, de Batavierenrace en de Veluweloop. Tartlétos organiseert ook verschillende wedstrijden zoals het Tartlétos Loopgala, de Campusrun en bijna elk jaar één of meerdere NSK’s.  

Voor gezelligheid en een goede integratie tussen de atleten worden er regelmatig etentjes, borrels en andere activiteiten georganiseerd zoals een midgetgolf of een bowl kampioenschap, sinterklaas en een trainingsweekend. Kortom, Tartlétos is een bruisende vereniging met veel jonge actieve leden die uitkijken naar een nieuwe trainer. 

 

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u terecht op onze site: www.tartletos.nl. 

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar tartletos@wur.nl. 

Contactpersoon is Kris de Kreek (voorzitter).