TTT Toernooi

Tartlétos Tropische Temperaturen Toernooi

De tropische temperaturen laten nog even op zich wachten, echter kunnen wij niet wachten op trainingen in het zonnetje en zwoele zomeravonden. Daarom beginnen wij alvast met het Tartlétos Tropische Temperaturen Toernooi (TTTT). Ben jij een echte zonaanbidder en voel jij je op je best in de zomermaanden? Laat het zien door mee te doen aan het TTTT en wie weet win jij wel een mooie prijs om van te genieten in de zomervakantie!

Je kan 50 punten verdienen door deel te nemen aan wedstrijden of activiteiten georganiseerd door de CoheCie, TACo of Taartlétos. Tijdens wedstrijden wordt geen onderscheid gemaakt tussen deelnemen en vrijwilligen. Wedstrijden waar je aan kan deelnemen zijn de (interne) competitie, NSK’s, de Batavierenrace, trackmeetings, clubkampioenschappen en andere wedstrijden georganiseerd door studenten atletiekverenigingen.

Daarnaast zijn er elke wedstrijd en activiteit bonuspunten verdienen. Op welke manier deze bonuspunten te verdienen zijn verschilt per keer, maar dit zal altijd op een ludieke manier zijn. Denk aan het maken van een spandoek om onze Tartléten aan te moedigen, of door de mooiste outfit aan te trekken.

Vorig jaar heeft Ynte de TTTT-titel gewonnen. Zal ze dit jaar weer voor de winst gaan? Of wordt jij dit jaar de winnaar?