Lid worden?

Waarom?
 Loop je vaak hard voor de lol, maar kan je wat gezelligheid en advies gebruiken? Of ben je fanatiek atleet die wil presteren in de sport? Of wil je graag verder in de technische atletiekonderdelen? Bij Tartlétos ben je welkom! Zit je er over te denken om lid te worden van Tartlétos? Kom dan eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen. Na vier trainingen zullen we je vragen of je officieel Tartleet wilt worden. De contributie bedraagt 22,50 euro per jaar. Hiervoor krijg je twee keer in de week training op de blauwe baan en heb je vrij baangebruik buiten trainingsuren. Je moet uiteraard wel in het bezit zijn van een sportkaart.

Stuur een mailtje naar tartletos@wur.nl voor vragen of als je een keer mee wilt trainen. Je mag natuurlijk ook gewoon een keer langskomen tijdens een van de trainingen! De hele maand september is de introductieperiode, tijdens deze introductieperiode kan je vrijblijvend mee trainen, hierbij zal elke atletiekdiscipline aan bod komen. Zo kan je erachter komen welk atletiekonderdeel het meest geschikt voor jou is. Tijdens de introductieperiode zal er ook een etentje zijn, waardoor je mede-Tartleten ook buiten de training om kan leren kennen. Aan het eind van de introductieperiode zijn de clubkampioenschappen.

Inschrijven?
Om je in te schrijven moet je een inschrijfformulier invullen en inleveren. Deze kan je krijgen tijdens de trainingen, of kan je hier downloaden.