Reus-, Trekpaard- en Veulenverkiezing

Op maandag 11 november zal na de training de Reus-, Trekpaard- en Veulenverkiezing plaatsvinden.

Tijdens deze verkiezing zal degene die afgelopen jaar het meest voor de vereniging heeft betekend worden benoemd tot Trekpaard van Tartlétos. De titel Veulen gaat naar het meest actieve nieuwe lid van afgelopen jaar. Wie zich een jaar lang de Reus van Tartlétos mag noemen, daar wordt op de avond zelf over gestemd.

De Reus is een titel die gaat naar diegene die de beste prestaties het afgelopen jaar heeft geleverd. De genomineerden voor de Reus zijn:

Daan Musters:
Daan heeft met een tijd van 22.51 het clubrecord op de 200 m verbroken. Tijdens de trackmeeting in Utrecht heeft hij de eerste plek behaald op de 100 m met een tijd van 11.23. Tijdens het NSK baan is hij 2e geworden op de 100m(11.35s). Met het NSK indoor bereikte Daan op de 60m de halve finale met een tijd van 7.44. Tijdens het Tartlétos loopgala werd hij eerste op de 100m met een tijd van 11.27.

Annelies Laan:
Annelies heeft ondanks haar blessure de clubkampioenschappen ruim gewonnen met 2405 punten, een verschil van 543 punten met de tweede plaats.

Arend Mulder:
Arend heeft afgelopen jaar heel wat medailles binnen gesleept tijdens crossen. Hij is 1e geworden op de korte cross(3 km) van de BVC te Veenendaal met een tijd van 9:09. Hij is ook eerste geworden bij de Bergrace by night met een tijd van 25:23 op de 7,6 km. Tijdens het NSK baan te Groningen heeft hij ook de eerste plek behaald op de 5 km met een tijd van 15:29.92. Met een tijd van 31:39 heeft hij tijdens de batavierenrace de snelste tijd gelopen op de 10km. Ook met de lange cross op het NSK cross heeft hij met een tijd van 31:57 de eerste plek behaald.”

Er zal ook een etentje plaatsvinden, als je mee wil eten, geef je dan op via de Doodle (ook koks zijn zeer welkom!)

Het zal plaatsvinden na de training, in het Forum, lokaal C107.