Word lid bij Tartlétos!

Start jij in februari in Wageningen en zou jij willen hardlopen, sprinten, springen of stoten? Dan is de studentenatletiekvereniging Tartlétos iets voor jou!
Of je nu vaak een rondje loopt voor de lol, al vanaf jongs af aan zit bij een atletiek vereniging, of atletiek jou gewoon erg leuk lijkt, iedereen is welkom bij Tartlétos! Met meer dan 100 leden, fanatieke trainers en gezellige trainingen is er voor ieder wat wils.

Iedere maandag en woensdag is er vanaf 17:45 uur training. Je kunt je aansluiten bij de loopgroep van Tonnie Dirks of een technische training volgen van Gerard Sluiter en/of Linda van de Lagemaat. Beide groepen zijn in de warming-up enthousiast bezig met het versterken van de “core” en de “coördinatie”. Na deze warming-up is de keus aan jou: je kunt een loopschema afwerken of een discipline gaan trainen zoals hoogspringen, kogelstoten etc. Wil jij ook echt een keer onder de loep worden genomen qua (loop)techniek of een schema krijgen waar je mee aan de slag kan? Ook daar draaien de trainers hun hand niet voor om.

Zit je er over te denken om lid te worden van Tartlétos? Kom dan eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen. Na vier trainingen zullen we je vragen of je officieel “Tartleet” wil worden. De contributie bedraagt 22,50 euro per jaar. Hiervoor krijg je twee keer in de week training op de blauwe baan bij SCB de Bongerd en heb je vrij baangebruik buiten trainingsuren. Je moet uiteraard wel in het bezit zijn van een sportkaart.

Lijkt jou dit wat? Stuur een mailtje naar tartletos@wur.nl voor vragen of als je een keer mee wil trainen. Je mag uiteraard ook gewoon een keer langskomen tijdens een van de trainingen! De hele maand september en in februari zijn de introductieperiodes. Tijdens deze periode kan je vrijblijvend meetrainen waarbij elke atletiekdiscipline aan bod zal komen. De ideale manier om erachter te komen welk atletiekonderdeel het meest geschikt is voor jou. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, waar je zeker aan mee kan doen!

Inschrijven?
Om je in te schrijven moet je een inschrijfformulier invullen en inleveren. Deze kan je krijgen tijdens de trainingen, of kan je hier downloaden.