Winterbosloop

Wageningse Winterboslopen 2016

Op drie zaterdagen in het winterseizoen organiseren Pallas’67 en Tartlétos als vanouds de Wageningse Winterboslopen. Het vorig jaar vernieuwde parcours bestaat uit een ronde van ongeveer 2500 m die 1, 2, 3, of 4 keer gelopen kan worden. Je loopt met startnummer en bij elke ronde wordt je tijd opgenomen. Naderhand kun je op de website van Pallas’67 je tijd(en) terugvinden. Als je meer rondes loopt kun je hiermee prachtig testen of je een vlak schema kunt aanhouden!

Het parcours is vorig jaar dus vernieuwd! De lastige Sparrenlaan met zijn diepe autosporen zit er nu niet meer in. Maar het is wel pittiger geworden, doordat het nu op de Huchtlaan over een korte heuvel heen gaat. De lengte van de ronde is wel dezelfde 2,5 km als vroeger. De looprichting is omgedraaid en is nu met de klok mee.

Vanzelfsprekend is er de koek-en-zopie met heerlijke erwtensoep, chocolademelk en andere lekkere zaken tegen vriendelijke prijsjes.

De kosten voor deze reuzegezellige bosloop zijn 2,50 euro en inschrijven gebeurt ter plaatse. De start is steeds om 14.00 uur in de buurt van de Scheidingslaan in de bossen van het Oranje Nassau’s Oord op de Wageningse Berg.

De winterboslopen bieden een prachtige gelegenheid om je hardloopconditie te testen in het Wageningse bos en is een must voor iedere Palleet en Tartleet. Maar neem ook vooral je familie, vrienden, collega’s en buren mee!

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer en hoelaat?

De drie Wageningse Winterboslopen worden gehouden op de volgende zaterdagen:

  • 16 januari 2016
  • 20 februari 2016
  • 19 maart 2016

De aanvang is steeds om 14:00 uur. Er is geen indeling in categorieën, iedereen start tegelijk.

Inschrijving

Deelname aan een Winterbosloop kost 2,50 euro.
De inschrijving is ter plaatse.
Deelname is op eigen risico.

Locatie

Het parcours is te bereiken via de Scheidingslaan, Wageningen.
Interactieve plattegrond Google Maps

Contact

Organisatie Winterboslopen, e-mail: winterboslopen at pallas67.nl .

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van ~2500 meter, zie het plaatje hieronder. Afhankelijk van de te lopen afstand doe je deze ronde 1, 2, 3 of 4 keer. De looprichting is met de klok mee.

Plattegrond v.h. parcours en omgeving: