Tartlétosweekend

Vrijdag 10 tot en met zondag 12 april was het weer tijd voor het mooiste weekend van het jaar: het Tartlétosweekend! Rond zeven uur in de avond kwamen zo’n 20 Tartléten aan bij de scouting in Nijmegen voor een mooi weekend gezelligheid in het thema Crime Time!

Vrijdag werd er eerst lekker gegeten, waarna iedereen lekker kon chillen bij het kampvuur. Inmiddels was het lekker donker geworden en was het tijd voor de eerste activiteit: het bosspel. De ontsnapte aan elkaar vast gebonden gevangenen moest zo snel mogelijk met de buit geld (van ruim 50 kilo) op een geheime locatie komen, met opdrachten onderweg. Hier moesten ze uiteindelijk zorgen dat zij de totale buit te pakken kregen. Het was een mooi schouwspel! Ergens in de nacht was het weer tijd terug te keren naar de scouting en hebben sommigen nog lang spelletjes gespeeld en drankjes gedronken.

Zaterdag was het na een lekker ontbijtje tijd om Nijmegen onveilig te maken. Het was tijd voor een crazy 88 in combinatie met een vossenjacht. Deelnemers moesten opdrachten uitvoeren om een hint te krijgen naar de vossen met weer meer hints. Het was ontzettend gezellig! Ondertussen hebben Laurelynn en Marijke ook nog even het NSK baan 2016 binnengehaald voor Tartlétos op de ZeuS ALV! Daarna was het tijd voor een hele dump friet op tafel en aanvallen maar! Met volle buiken was het daarna tijd voor een pub quiz en natuurlijk werd daarna Nijmegen centrum onveilig gemaakt tot in de vroege uurtjes!

Zondag startte de dag met ochtendgymnastiek door Esther (die denk ik een geheime carrière hierin heeft) en Laurelynn. Iedereen deed gezellig mee! Daarna was het tijd voor wel leuke spelletjes in en rond te zandkuil. Helaas was het toen weer tijd om de spullen te pakken en tijd om, via de McDonalds, naar huis te gaan. Iedereen heel erg bedankt voor het komen!