Start to Run 2020

Wil je van 2020 je meest actieve jaar ooit maken? Tartlétos Start to Run is een leuke manier om hard te lopen en fit te worden met een groep!

Bij de Start to Run draait het erom dat je samen met een groep andere onder goede begeleiding toe kan trainen naar het lopen van 5km. Misschien nog wel belangrijker is dat je op een verantwoordelijke manier toe traint naar een goede basis waar vanuit verder kan worden getraind. Tijdens de gezamenlijke training op dinsdag zal er veel focus zijn op het doen van loopscholing en oefeningen om er echt voor te zorgen dat je een goede looptechniek ontwikkeld. Als onderdeel van de Start to Run zullen er naast de zelfstandige trainingen en groepstrainingen ook nog enkele lezingen zijn. Hierin zal wat verteld worden over de wereld van het hardlopen of bijvoorbeeld een introductie in de hardloopschoenen.

Al de trainers van de Start to Run zijn ervaren lopers die je graag willen helpen bij het verbeteren van je looptechniek. Je kunt met vragen bij ze terecht en ze zullen je helpen als je problemen ondervindt tijdens het trainen.

De Start to Run zal 10  weken duren, van 28jan tot 31mrt en in die 10 weken trainen we toe naar het doel om de 5km te kunnen volbrengen tijdens de campusrun die plaatsvindt op 1 april (en nee dit is geen grapje😉). De cursus zal 10 euro gaan kosten. Voor die 10 euro krijgt u:

  • Iedere dinsdagavond 17.30 een gezamenlijke training onder begeleiding van onze ervaren trainers.
  • Een trainingsschema zodat je ook de rest van de week op een goede manier kunt trainen.
  • Een aantal lezingen.
  • Een inschrijfbewijs voor de campusrun die 1 april plaats zal vinden.
  • Een introductie in deze mooie sport.

Graag zien we je dinsdag 17.30 bij de blauwe baan!

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten! 

Meer Informatie

Voor vragen of suggesties kun je altijd mailen naar starttorun@tartletos.nl