Open Training

Ben je sterk, gespierd of snel? Of wil je dat nu juist worden? Kom dan een keer meetrainen bij de Wageningse Atletiekvereniging Tartlétos!

Wanneer? Maandag 16 en woensdag 18 februari
Hoe laat? 17.45 – 19.30 uur
Waar? Blauwe atletiekbaan naast ‘De Bongerd’

Als klein kind altijd al aan atletiek gedaan en mis je het nu stiekem toch wel? Of altijd al nieuwsgierig geweest wat je allemaal voor onderdelen kan doen? En of jij er goed in zou zijn? Bij Tartlétos kan je atletiek op alle niveaus beoefenen! Ook zeker niet onbelangrijk is dat je bij Tartlétos een gezellige en enthousiaste groep hebt om mee te trainen.

Op maandag 16 en woensdag 18 februari staan er laagdrempelige open trainingen op het programma! Na een warming-up en wat rompstabiliteitsoefeningen staat op maandag kogelstoten, sprint en hoogspringen op het programma en op woensdag speerwerpen, hordelopen en verspringen. (Midden)lange afstand lopen kan beide dagen!

Enthousiast geworden? Kom dan op de genoemde dagen om 17.45 naar de grijze blokken naast het volleybalveld bij ‘De Bongerd’!

Op woensdag is ook een zogenaamd ‘Tartlétentje’, een etentje, na de training. Wil je eens ervaren hoe gezellig de Tartlétos leden zijn? Of heb je nog allerlei vragen die je beantwoord wilt hebben? Kom dan en geef je op door een mail te sturen naar tartletos@wur.nl of op een lijst op de training maandag.