NSK Traplopen

Vrijdag 13 december organiseert Nijmeegse Studenten Atletiekvereniging ‘t Haasje het NSK Trappenloop in het Erasmusgebouw in Nijmegen.

Deelname is zowel mogelijk voor studenten als niet-studenten en er kan worden deelgenomen als individu en/of als estafetteteam. Voor individuele deelnemers bestaat er de keuze tussen 10 of 20 etages en voor het estafetteteam geldt dat iedere deelnemer 5 etages omhoog loopt. De inschrijving is geopend, inschrijven is mogelijk via http://trappenloop.haasjeatletiek.nl/, voorinschrijven is mogelijk tot 8 december 23.59 u. Op de dag zelf kan men ook nog inschrijven (na-inschrijving start om 16:45). Aanvang van de eerste race is om 18:00 en de prijsuitreiking zal rond 19:45 zijn. Na afloop zal er nog een gezellig avond/nachtprogramma zijn.

Er gaan al wat Tartleten naar deze activiteit dus lijkt het je leuk om ook mee te doen of wil je Tartleten aanmoedigen naar grote hoogtes, laat het dan weten via Facebook of tartletos@wur.nl dan kunnen we gezamenlijk naar Nijmegen afreizen