NSK Indoor 2016

Op zaterdag 5 maart stond het mooiste evenement van de winter weer op het programma: het NSK Indoor. In kleine groepjes druppelden de in totaal 17 tartléten de hal binnen om de strijd aan te gaan op de diverse onderdelen of een lekker dagje vrijwilligen in het woestijnklimmat van het omnisport. Naast meerdere goede prestaties en PR’s trokken een aantal prestaties de aandacht. Jelger wist op het verspringen zijn eigen clubrecord te verbreken en rekende af met zijn vierde plaatsenreeks door op het podium te eindigen.

Joanna wist het clubrecord op de 60 meter met 1 honderste te verbeteren. Ook was tartlétos bijzonder goed met de olympische estafette. Het damesteam bestaande uit Maud, Merle, Joanna en Laurelynn behaalde de tweede plaats met een clubrecord. Het mannenteam bestaande uit Pieter (extern), Jelger, Jonas en Koen namen eveneens het zilver mee naar Wageningen. Daarnaast was dit het laatste moment van de donkere kouden bikkelmaanden. De officieuze bikkel van de deze donkere dagen zal binnenkort bekend gemaakt worden nadat de laatste uitslagen volledig zijn verwerkt. Op het youtubekanaal van tartlétos, dat binnekort aangemaakt gaat worden, zal een exclusief interview te vinden zijn. Er kan alvast verklapt worden dat de naam start met de J.
Vervolgens was het tijd voor pastapesto met het traditionele ijsje achteraf bij de burgerking. De happybus stond klaar om de tartléten te gaan vervoeren naar de squashbaan, de feestlocatie voor deze avond. Met het thema gooi het in de groep, kom in je droomberoep kon het alleen maar een mooi feest worden. Het wisselen van hoofddeksels bleek een uitstekende methode om de 4 overgebleven verenigingen met elkaar te laten integreren wat helaas niet resulteerde in integratiepunten. De volgende dag was het alweer vroeg licht, voor sommigen iets te vroeg. Helaas was het weer dit keer niet helemaal geschikt voor uitbrakduurloopje, een potje squash zat er nog wel in. Toen was het alweer tijd voor de terugreis, één lange busrit over de mooie Veluwe. Helaas kon niet iedereen er even goed van genieten.