NSK Indoor

FuturumShop.nl NSK Indoor 2015: GOUD en clubrecords!
De organistatie van het NSK Indoor lag dit jaar in de handen van Tartlétos. 7 Tartleten (Marije, Merle, Marijke, Lucas, Jochem, Joep en Martijn) hebben zich ingezet om een mooie dag neer te zetten en met resultaat! Met ongeveer 350 deelnemers en 500 starts was het een erg mooie dat waar positief op terug gekeken kan worden.
Veel Tartleten hebben zich als vrijwilliger ingezet om aan dit succes bij te dragen. Daarnaast kwamen er uiteraard ook nog enkele Tartleten in actie als deelnemers. En met resultaat!
Het was aan Joanne om het spits af te bijten voor de Wageningen Universiteit. In de eerste serie van de 3000m liep zij erg sterk en op koers voor een dik persoonlijk record. Daarnaast heeft zij, met een tijd van 11:32.89, het 12 jaar oude clubrecord een flink stuk scherper gezet! Maar helaas voor Joanne kwam één serie later Suzanne ook aan de beurt die nog eens een ruime minuut van het clubrecord af liep. Met 10:14.64 was zij de snelste vrouw op de 3000m maar omdat ze buiten mededinging meedeed stond er jammer genoeg geen medaille op haar te wachten.
Niet veel later begon Jelger met verspringen. Ondanks dat hij in eerste instantie al verrast was dat hij de finale gehaald had, sprong hij met een mooie sprong van 6.34m ook een nieuw clubrecord! Een kleine domper op dit verhaal is dat hij maar één centimeter te kort kwam voor een bronzen medaille…
Annelies deed dit keer mee met de 200m en de 400m. Op de 200m behaalde zij een mooie 5e plaats met 26.75 maar vooral voor de 400m waren de verwachtingen hoog! En terrecht! Want Annelies is Nederlands Studenten Kampioene geworden en mocht door een tijd van 58.40 met een mooie gouden plak naar huis! Gefeliciteerd Annelies! Super goed gedaan!
Als laatste onderdeel waarin Tartleten in actie kwamen wachtte ons nog de 800m. Lianne mocht als eerst bij de vrouwen. Zij finishde netjes als 3e in haar serie met 2:39.42. Na Lianne was het tijd voor de mannen. Jonas mocht als eerst en won zijn serie met 2:01.14! Koen sloot het voor Tartlétos af met een 800m in 1:58.07. Heel goed gelopen alle drie!
Met al deze goede prestaties, een goed verlopen wedstrijd en een zeer geslaagde afterparty was het een zeer geslaagd NSK!