NSK Baan in Amsterdam (29-30 mei)

Op 29 en 30 mei 2014 zal er door ASAV Aquila in het Olympisch Stadion in Amsterdam het NSK Baan 2014 worden georganiseerd. Gedurende twee dagen zullen bijna alle atletiekonderdelen aan bod komen. Op de dag zelf kun je je inschrijven voor de estafettes: 4×400 en 4×100 meter.

Na de eerste wedstrijddag zal er na het ludieke onderdeel en een lekkere maaltijd een spetterend feest worden gehouden in de kantine van Phanos, met het thema Goud&Fout! Na het feest zal er met hoge uitzondering geslapen worden in tentjes in het Olympisch Stadion, laat al je Olympische dromen uitkomen 😉

De inschrijving is tot 22 mei geopend De deelname gaat op volgorde van inschrijving, dus schrijf je snel in! Ben je geen student meer (en ouder dan 16 jaar) en wil je toch meedoen? Je kunt je inschrijven buiten mededinging. Als het maximale aantal deelnemers op een onderdeel is bereikt, zullen studenten ten alle tijden voorgaan. Niet-studenten mogen ook niet deelnemen aan de finale, wel aan de halve finale. Het NSK kan niet worden georganiseerd zonder een heleboel vrijwilligers. Heb je een jurydiploma of een paar uurtjes op de wedstrijddag over? Meld je dan tijdens je inschrijving ook aan als vrijwilliger! Als je een hele dag vrijwilliger bent krijg je je avondeten en lunch gratis.

Kijk voor meer informatie op www.nskbaan.nl