NSK Baan

Het NSK Baan was een groot succes voor Tartlétos! Met maar liefst twee overwinningen, twee tweede plaatsen en één derde plaats heeft Tartlétos de podia flink bezet.

Op de eerste dag werd Jelger 2e bij de 400m met een dik nieuw PR! Een mooie goedmaker op alweer een 4e plaats op het verspringen met maar 1cm te weinig voor het brons. Joep liep voor het eerst een 3000m steeple en pakte direct een bronzen medaille! Ook Martijn, Hans en Laurelynn zette goede prestaties neer! De dag werd afgesloten met een mooie overwinning op de de 4x100m gelopen door Jonas, Martijn, Jelger en Hans!

Al deze mooie prestaties beloofde veel goed voor dag 2! Hier mocht als eerste Annelies van start op de 400m horden en ook zij pakte meteen een zilveren medaille! Jonas liep een mooi PR op zijn 400m horden en eindigde op de 5e plaats. Hetzelfde gold voor Esther bij het discuswerpen, een PR en een 5e plaats. Op de 3000m pakte Laura vanaf de start al de kop maar helaas bleken de drie tegenstanders in de kopgroep de laatste ronde toch iets te sterk waardoor ze net naast de medailles greep. De dag werd wederom afgesloten met een gouden medaille op de estafette, Annelies liep met 3 andere dames in een combiploeg naar de overwinning van de 4x400m!

Alles bij elkaar een erg succesvol weekend met heel veel goede prestaties dus!

Foto’s van Patrick Spruytenburg (https://www.facebook.com/patrick.spruytenburg.fotografie) en Peter Kramer (https://www.flickr.com/…/127048…/sets/with/72157652874200376)