Nieuwe technische trainer

Hallo allemaal! De meeste van jullie hebben mij waarschijnlijk al zien lopen op de mooie blauwe tartanbaan van Wageningen. Sinds juni ben ik de nieuwe technische trainer waarbij mijn focus vooral ligt op de werpnummers. Via deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen aan jullie.

Ik ben Davey Beuving, 31 jaar oud en tot oktober 2018 was ik woonachtig in Ede. Tegenwoordig woon ik met mijn vriendin Romy samen in Duiven. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in Bilthoven bij de Europian Fire Protection Consultants (EFPC) als Designer van brandbeveiligings-systemen.

Eind 1994 zette ik mijn eerste stappen op de atletiekbaan als pupil bij Atletiekvereniging Climax in Ede. In mijn pupillentijd ging mijn aandacht al uit naar het speerwerpen. Toen ik B junior werd ben ik mijzelf gaan specialiseren op dit onderdeel. In 2009 wierp ik mijn PR van 59,44 meter, maar helaas gooide ik mijn elleboog toen ook kapot waarna ik dat niveau niet meer gehaald heb.

In 2004 ben ik bij Climax begonnen als trainer, waar ik in de loop van de jaren allerlei groepen heb training gegeven van pupillen tot G-atleten tot de bootcamp-groep. Ook ben ik vier jaar actief geweest als Coördinator Baanatletiek in het bestuur. Tegenwoordig ben ik alleen nog als werptrainer bij Climax werkzaam, dezelfde functie als ik nu bij WAV Tartletos ga invullen.

Na mijn middelbare school ben ik, eerst op MBO niveau en daarna op HBO niveau, sport opleidingen gaan volgen. Hiervoor heb ik mijn papieren gehaald waardoor ik op elk niveau sport lessen mag geven. Deze ervaring en de ervaringen die ik zelf heb opgedaan gebruik ik in mijn trainingen. Voorop staat voor mij plezier, dit zal altijd dienen als basis voor mijn trainingen.

Ik hoop samen met jullie sportief te groeien in een plezierige omgeving! Tot op de baan!

 

Davey