Life Science Run 2019

Het is al meer dan 10 jaar geleden dat Tartlétos voor het laatst een NSK Weg organiseerde. Echter, op 19 oktober is het weer zover en zullen wij onder de naam Life Science Run een mooie wedstrijd met daarin ook het NSK houden! Het plan is om door het mooie Binnenveld van Wageningen een 5km, 10km en ook een kidsrun (1km) te organiseren. De commissie bestaande uit Jelle ten Harkel, Kris de Kreek, Rick van de Ven, Roel Kox en Elke Molenaar is al druk aan de weg aan het spijkeren: het parcours is uitgestippeld en we hebben mooie, snelle wegen voor jullie klaarliggen.

Naast dat deze wedstrijd het podium zal bieden voor het Nederlands Studenten Kampioenschap Weg, willen wij er meer van maken dan “slechts” dat. Wij zouden graag héél hardlopend Wageningen aan de start zien staan.

Er wordt binnen de commissie dan ook hard gewerkt om er een groot en succesvol evenement van te maken. Sponsoren zijn hard nodig, maar ook promotie en mond-op-mondreclame is cruciaal. Dus, spread the word: NSK Weg – zaterdag 19 oktober – lekker lopen met je mede-Tartleten of vrienden/familie. Lijkt het je leuker om ons die dag te helpen? Wij zijn ook hard op zoek naar vrijwilligers! De datum is ver weg, maar met een zomervakantie in het vooruitzicht staat het NSK Weg zo voor de deur.