Klassement BVC-circuit

BVC Rhenen & BVC klassement
(3x goud, 1x zilver en 1x brons voor Tartlétos!)

10 Tartleten verschenen zaterdag 31 januari aan de start van de 4e en tevens laatste BVC van het BVC circuit van 2014/2015.
Er gingen jammer genoeg geen dames van start bij de korte cross dit keer maar bij de heren waren we wel goed vertegenwoordigd. Koen kwam ook dit keer weer als eerste over de streep en ook wederom gevolgd door Arjen. Ook Jonas heeft zich een keer aan een cross gewaagd en eindigde op een mooie 8e plaats.
Bij de lange cross deden 7 Tartleten mee. En ook hier zorgde Suzanne voor geen verassingen toen ze als eerste over de streep kwam bij de vrouwen. En ook bij de mannen werd de kop gevuld met zwart-rode shirtjes. Nout eindigde als eerste, gevolgd door Mischa. Vervolgens kwamen Joep Kluwen en Lennart Kleinjans als 7e en 9e over de finish en ook Remi was dit keer van de partij en eindigde als 10e. Bij de masters zorgde Erwan weer voor een mooie eerste plaats.

Omdat dit de laatste BVC van het seizoen was werden de prijzen van het klassement uitgereikt. Tartletos ging met maarliefst 5 prijzen naar huis waarvan 3 van deze prijzen een mooi gouden kleurtje hebben.
Koen werd na zijn drie overwinningen op de korte cross 1e in het klassement en Arjen won het zilver.
Ook de drie overwinningen van Suzanne op de lange cross bij de vrouwen zorgde voor de hoogste podiumplaats en naast haar op de 3e plaats mocht Anneke plaats nemen.
En ook de lange cross van de mannen werd gewonnen door een Tartleet, namelijk door Mischa. Lennart Kleinjans belande helaas net naast het podium op de 4e plaats.
Gefeliciteerd allemaal!

Ook heeft deze wedstrijd weer gezorgd voor een heleboel geschuif in het Donkere Maanden Bikkelcircuit. Inmiddels is Judith ,die al een paar weken in Canada is, van de eerste plek gestoten door Arjen. Het circuit gaat nog door tot het NSK Indoor dus pak nog snel de laatste punten door nog wat wedstrijden te doen!