Groepsindeling Lopers

Tot minimaal 30 september moet je je opgeven via de agenda als je een training wil bijwonen!

Het ziet er naar uit dat we binnekort weer normaal kunnen trainen waarbij het ook niet meer nodig is om een aanwezigheidslijst bij te houden. Hierdoor kan iedereen weer gewoon komen trainen wanneer hij/zij wil zonder zich vooraf te moeten aanmelden!

Echter is de loopgroep zo groot dat deze wel in 2 groepen zal blijven trainen. Waarbij 1 groep geleid worden door Tonnie en de andere groep door onze assistent trainers. Om te zorgen dat deze groepen eerlijk verdeeld zijn en iedereen rouleert tussen de assistent trainers en Tonnie willen we graag 2 groepen maken. Aan de hand hiervan weet jij als atleet zelf van wie je training hebt op welke dag van de week. Dit klinkt misschien wat omslachtig maar gebeurd in praktijk al, alleen hoeft het bestuur nu niet meer elke training een groepsindeling te maken en rond te sturen.

Concreet betekend het dat er een lijst komt met twee groepen. Waarbij groep 1 op dinsdag bij Tonnie traint en op donderdag bij de assistenten. Voor groep 2 geld dan dat ze op dinsdag bij de assistenten trainen en op donderdag bij Tonnie.

Om een goede verdeling te maken en zoveel mogelijk met jullie wensen rekening te houden willen we alle leden van de loopgroep vragen om onderstaand formulier uiterlijk 30 september in te vullen!