BVC Wageningen

Tartlétos was goed vertegenwoordigd op de BVC in Wageningen die gisteren plaats vond! In 4 verschillende categorieën kwamen in totaal 14 Tartleten aan de start en werden er maar liefst 3 overwinningen behaald!
De eerste overwinning was bij de korte cross voor Koen Jansen gevolgd door Arjen Venema en Jurjen Kamphuis, die een mooie tweede en derde plek wisten te bemachtigen. Meerkamper Martijn van der Vis had zich ook aan de 3100m door het bos gewaagd en eindigde met een 10e plek netjes midden in het veld.
Op het zelfde moment waren ook de dames de korte cross gestart en ook hier werd de kopgroep gevuld met Tartleten. Marlou Bijlsma ging er met een ruime voorsprong met de eerste plek vandoor. Na een klein gaatje gevuld door een loper uit Utrecht eindigden Joanne Siccama en Evelien de Weert op de derde en vierde plaats. Ook Claire Sallibartan en Judith Kas kwamen mooi mee in het veld en behaalden een 10 en 13 plaats. Evelien had ook haar zusje, Lisanne, meegenomen naar Wageningen die ook heel goed gelopen heeft en 7e is geworden.
Vervolgens was het tijd voor de lange cross waar de vrouwen 5900m liepen en de mannen 7900m. Suzanne Broxterman finishde hier als derde vrouw gevolgd door oud-Tartleet Marloes van Loon die 4e werd. Anneke van de Boer eindigde op de 7e plek.
Bij de mannen wist Mischa Petie de volledige 7900m zijn tegenstanders achter zich te houden en een mooie overwinning tegemoet te gaan. Remi van Balen en Lennart Kleinjans kwamen als 9e en 11e over de streep. Oud-Tartleet Joep van der Zande liep ook mee, hij kwam dan wel niet uit voor Tartlétos maar droeg wel zijn mooie Tartlétos wedstrijdsinglet en behaalde de 7e plaats.
Naast de 14 lopers hadden ook een aantal Tartléten zich naar het bos begeven om te helpen als vrijwilliger, waarvoor veel dank!
Toen de wedstrijd achter de rug was heeft het merendeel zich nog naar de Trimsalon begeven voor een overheerlijke pannekoekenlunch.