BVC voor-inschrijving geopend.

De voor-inschrijving is geopend tot woensdag 22 oktober 2014, 20:30 uur. Je kunt je nu inschrijven voor het gehele circuit of voor alleen Veenendaal.

Begin november opent het inschrijfformulier weer tot 3 december met de voor-inschrijving voor de rest van het circuit en ook de voor-inschrijving voor alleen Wageningen.

Let op: de na-inschrijfkosten zijn vanaf dit jaar flink hoger dan de voor-inschrijfkosten. Dit is bedoeld om de hoeveelheid administratief werk te verminderen.

Deelname

Als je wilt deelnemen moet je je inschrijven. Je kunt inschrijven voor het hele circuit (alle vier wedstrijden), maar je kunt je ook inschrijven voor slechts een enkele wedstrijd (maar let op: deze enkele inschrijvingen tellen niet mee voor het eindklassement!). Omdat je voor het circuit-klassement minimaal drie wedstrijden moet hebben gelopen, kun je je voor het circuit inschrijven t/m bij de tweede wedstrijd.

De organisatie heeft het liefst dat je gebruik maakt van de voor-inschrijving met het web-inschrijfformulier of via je vereniging (voor Tartlétos klik hier). Het web-inschrijfformulier is steeds tot de woensdagavond 20:30u voor elke aanstaande wedstrijd te gebruiken. Als het niet anders kan, na-inschrijven op elke wedstrijdlocatie is altijd mogelijk tot een half uur voor je onderdeel. Gebruik dan a.u.b. het na-inschrijfformulier dat je onderaan de pagina van de betreffende wedstrijd kunt vinden.

Deelname is op eigen risico.

Inschrijfkosten

Categorie Bij voor-inschrijven Bij na-inschrijven
• Voor het hele circuit, dus voor alle vier wedstrijden:
Pupillen €   4,00 €   8,00
Junioren €   5,00 € 10,00
Senioren, Masters, Recreanten €   6,00 € 12,00
• Voor een enkele wedstrijd:
Alle categorieën €   2,00 €   5,00